Μια διαφορετική εμπειρία στον κόσμο του κρασιού από τη Fabrika Experience

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η ομάδα της imonline ανέλαβε την δημιουργία της ιστοσελίδας της Fabrika Experience, μια διαφορετική εμπειρία κρασιού εμπνευσμένη από την πορεία του στο χώρο οινόποιησης.

Λίγα λόγια για τη Fabrika Experience

Σε όλους αρέσουν τα εργοστάσια με την χαρακτηριστική μυρωδιά του μούστου που ζυμώνεται, φανταστείτε όμως να μπορούσατε να γίνετε πρωταγωνιστές σε κάποιο και να ανακαλύψετε μόνοι σας τι κρύβει μια υπόγεια τσιμεντένια δεξαμενή. Προχωράτε στους διαδρόμους του τσιμεντένιου χωριού (χωρητικότητας 5000 τόνων) και νιώθετε την υγρή ατμόσφαιρα γύρω σας… Η εμπειρία στη Fabrika περιλαμβάνει γευσιγνωσία, παρουσίαση της ιστορίας της οικογένειας και του κρασιού, καθώς και τη μοναδική εξερεύνηση των τσιμεντένιων δεξαμενών του οινοποιείου. Είναι μια εναλλακτική προσέγγιση του urban οινοποιείου, παιχνιδιού, ενημέρωσης και της διασκέδασης μέσω της πρόκλησης όλων των αισθήσεων!

Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία της απόδρασης με αντίπαλο τον χρόνο. Η αίθουσα 50 ατόμων για τη γευσιγνωσία δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει από ψηλά τους γύρω λόφους με αμπέλια και ελιές, να περιεργαστεί παλιά εκθέματα εξοπλισμού του οινοποιείου, να δοκιμάσει τις γνώσεις του σε παιχνίδι γνώσεων και βέβαια να γευτεί τα κρασιά της οικογένειας.

Το έργο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία OFFICE LOUKA PETRAKI 1.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.fabrikaexperience.gr