Μεταφορές σε όλη την Κρήτη από την MB transfer services

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η MB transfer services, μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών σε όλη την Κρήτη, κάνει την διαδικτυακή της εμφάνιση με την υπογραφή της ομάδας της imonline.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η MB transfer services είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο και οι κάτοχοι της έχουν πολυετή εμπειρία στις μεταφορές επιβατών στον τουριστικό κλάδο.

Χαρακτηριστικά μας η συνέπεια, η άνεση και η ασφάλεια.

Μπορούμε να μεταφέρουμε εύκολα και με ασφάλεια εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας οπουδήποτε στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε την μετάβαση σας από όπου εσείς επιθυμείτε προς οποιοδήποτε προορισμό θέλετε, με την δυνατότητα αναμονής του οδηγού κατόπιν συνεννόησης. 

Κλείστε την μετακίνηση σας από τον τόπο άφιξη σας προς το ξενοδοχείο σας. Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν με το όνομα σας ευδιάκριτα γραμμένο, ώστε να τους βρείτε και να σας παραλάβουν. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, η παραλαβή σας θα γινει κανονικά, χωρίς καμία επιβάρυνση στην προκαθορισμένη τιμή.

Διαλέξτε κάποιες από της εκδρομές μας σε δημοφιλείς προορισμούς ή περιηγηθείτε οπουδήποτε επιθυμείτε, αυτόνομα ή με ξεναγό (κατόπιν συνεννοήσεως).

Στόχος μας να συμβάλλουμε κι εμείς, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη με ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.vantransferscrete.com