Με νέα εμφάνιση το galanolefkosfaros.gr

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Η ιστοσελίδα του συλλόγου Γαλανόλευκος Φάρος ανακατασκευάστηκε και πλέον βρίσκεται κοντά σας ανανεωμένη όσο ποτέ, έτοιμη να φιλοξενήσει τους χιλιάδες φιλάθλους της Εθνικής μας ομάδας από όλο τον κόσμο.

H νέα εμφάνιση του galanolefkosfaros.gr προσαρμόστηκε στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2014, ενώ τα λειτουργικά του χαρακτηριστικά βελτιώθηκαν σημαντικά για ευκολότερη περιήγηση , καλύτερη ποιότητα στις live μεταδόσεις αγώνων, αλλά και τις διαδικτυακές συζητήσεις  που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας.
Λίγα λόγια για το σύλλογο του Γαλανόλευκου Φάρου:
Ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων «Γαλανόλευκος Φάρος» ιδρύθηκε το 2004.  Αν και επαρχιακός σύλλογος, αριθμεί πάνω από τέσσερις χιλιάδες (4000) ενεργά μέλη από ολόκληρη την Ελλάδα (από τις 04/10/08 έγινε Πανελλήνιος σύλλογος) και ιδρύθηκε με σκοπό να βρίσκεται πάντα κοντά στις προσπάθειες διάκρισης της Εθνικής Ελλάδος σε οποιοδήποτε άθλημα.
Αφορμή για την ίδρυσή του αποτέλεσε η ανεπανάληπτη επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας και φυσικά η κατάκτηση του Euro 2004 την αλησμόνητη βραδιά της 4ης Ιουλίου του 2004. Από τότε αποφασίστηκε η ίδρυση ενός συλλόγου που θα στέκεται δίπλα στις προσπάθειες που κάνουν οι Έλληνες αθλητές, όπου και αν αγωνίζονται.

Επισκευτείτε το website του Γαλανόλευκου Φάρου εδώ.