Μαθήματα Αγγλικών με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία στο Confident!

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Ο ιστότοπος είναι ένα από τα βασικότερα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας, ο συγκεκριμένος ιστότοπος σχεδιάστηκε για να ενημερώνει και να να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να μάθουν Αγγλικά.

Το φροντιστήριο Confident βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και στόχος του είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα, να χρησιμοποιούν τη γλώσσα στην καθημερινή τους ζωή και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό που επιθυμούν. 

Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες εικόνες και περιεχόμενο, ο ιστότοπος αντικατοπτρίζει πραγματικά το φροντιστήριο. Δημιουργήσαμε ξεχωριστές κατηγορίες για τα τμήματα, τις συνεργασίες του φροντιστηρίου με τα διάφορα Πανεπιστήμια και μία εύκολη για τον επισκέπτη φόρμα επικοινωνίας. Εμπνευσμένοι από την αγάπη για γνώση από το φροντιστήριο, δημιουργήσαμε ένα website φιλικό προς τον επισκέπτη με ζωντανά χρώματα και απλό περιεχόμενο για μικρούς και μεγάλους. 

Πάντα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό έργο.

Χαζεύοντας την ιστοσελίδα θα δείτε ότι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ιδιαίτερων μαθημάτων ή ολιγομελών τμημάτων και μια φορά την εβδομάδα τα μαθήματα γίνονται μέσω υπολογιστών και ατομικών tablet, βοηθώντας τα παιδιά να αφομοιώσουν όσα έχουν διδαχθεί και παράλληλα εξοικειώνονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, οπότε η παρουσία του φροντιστηρίου στο διαδίκτυο ήταν απαραίτητη. 

Μιλώντας αγγλικά, διευκολύνονται τα ταξίδια και οι σπουδές στο εξωτερικό. Επίσης στις μέρες μας είναι ένα σχεδόν απαραίτητο  για την εύρεση εργασίας ακόμη και σε χώρες που δεν είναι η επίσημη γλώσσα. Η συνεργασία με έμπειρους καθηγητές και native speakers, η αγάπη για την Αγγλική γλώσσα και η ολοκληρωμένη διαδικτυακή εικόνα στο διαδίκτυο κάνει το www.confident.gr να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φροντιστήρια.