Μάθετε τα πάντα 'Περί Κήπου' στο διαδίκτυο

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Το Περί Κήπου, ένα από τα γνωστότερα καταστήματα στο Ηράκλειο με είδη κηπουρικής, αγροτικό εξοπλισμό, καθώς και υπηρεσίες κατασκευής και διαμόρφωσης κήπων, βρίσκεται online από την ομάδα της imonline.

Λίγα λόγια για το Περί Κήπου

Το Περί Κήπου είναι το κατάλληλο κατάστημα για κάθε ερασιτέχνη που θέλει να περιποιηθεί ή να φτιάξει εκ νέου τον κήπο του, αλλά και για τον επαγγελματία αγρότη που θέλει να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις καλλιέργειες του.

Για εσάς που έχετε το χώρο αλλά όχι το χρόνο, στο Περί Κήπου μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τη διαμόρφωση του κήπου σας αλλά και τη συντήρηση του.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν εξωτερικό χώρο που θα λατρέψουν όλοι, σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε φυτά εξωτερικού χώρου, καθώς και σε κηπευτικά, για αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους μποστάνι. Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για τον κήπο σας, λιπάσματα κάθε είδους, γλάστρες σε διάφορα μεγέθη καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό γύρω από το κομμάτι της άρδευσης.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε άνθη, φυτά εσωτερικού χώρου και εποχιακά είδη για τα δώρα που θέλετε να κάνετε στους αγαπημένους σας.

Οι πελάτες μας σε όλη την Κρήτη επιβεβαιώνουν την εμπειρία μας αλλά και την αξιοπιστία των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη λεωφόρο 62 μαρτύρων 199 και αποκτήστε όλα όσα επιθυμείτε για τον δικό σας, ξεχωριστό κήπο.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.perikipou.gr