Κρητικά προϊόντα από την Cretan Golden Ground

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Δημοσιεύθηκε σήμερα η ιστοσελίδα online πώλησης Κρητικών προϊόντων Cretan Golden Ground. Η εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας εξάγει ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς, μείγματα, μέλι, βότανα, μπαχαρικά, κρασί και άλλα.

Η ιστοσελίδα είναι στηριγμένη στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms (www.imonlinecms.gr)
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
H Cretan Golden Ground δημιουργήθηκε από μέλη με πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο της παραγωγής, τυποποίησης ελαιολάδου και εξαγωγής παραδοσιακών Κρητικών θησαυρών, δίνει μεγάλη έμφαση στη σωστή επεξεργασία των προϊόντων της.
Σε μια εποχή που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν καλύτερη ποιότητα στην διατροφή τους για τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους, σας προσφέρουμε την ελληνική παραδοσιακή διατροφή και τα αγνά, γνήσια προϊόντα της Κρήτης.

Η επιχείρηση με παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου, μελιού, αρωματικών βοτάνων και φυτών και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες και με αγάπη για τη γη των προγόνων μας, παράγουμε με μεράκι το εξαιρετικό παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο, το αγνό παραδοσιακό μέλι, το σαπούνι, τα φυτικά καλλυντικά και τα αγνά βότανα της ορεινής Κρήτης.

Τα προϊόντα μας παράγονται στην Κρητική Γή, παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία μας στο Ηράκλειο Κρήτης με αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, διασφαλίζοντας την ποιότητα τους.

Είμαστε υπερήφανοι που φέρνουμε στο τραπέζι σας, τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα, του παραδείσου της Μεσογείου, την όμορφη Κρήτη.
Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.cretangoldenground.com