Κάντε τις πιο ξεκούραστες διακοπές στο Mariamare!

Γράφει imonline.gr

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας για ένα μικρό σύμπλεγμα 28 ειδυλλιακών διαμερισμάτων στην Σταλίδα, το Mariamare.

Κύριος στόχος μας η ανάδειξη των όμορφων δωματίων του Mariamare και η παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με τα δωμάτια στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Οι ιστοσελίδες για καταλύματα απαιτούν μια ιδιαίτερη προσέγγιση προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σκοπό τους, δηλαδή την προσέλκυση νέων επισκεπτών και την αύξηση των κρατήσεων στα δωμάτια. Για να το πετύχουμε αυτό, σχεδιάσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα, η οποία είναι σε θέση να προσελκύσει το ενδιαφέρον και φυσικά να αυξήσει τους επισκέπτες των δωματίων.

Το Mariamare, έχει θέα στο υπέροχο Κρητικό Πέλαγος και βρίσκεται στα περίχωρα της Σταλίδας σε μια πολύ ήρεμη τοποθεσία. Η άνεση  των διαμερισμάτων και η φιλική και σπιτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την θέα στον κόλπο της Σταλίδας δημιουργούν τις πιο ξεκούραστες διακοπές. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα, όπου σερβίρονται ελαφριά γεύματα και σνακ όλη την ημέρα. Απολαύστε τις εβδομαδιαίες βραδιές μπάρμπεκιου και γνωρίστε τη γνήσια κρητική κουζίνα με σπιτικά μαγειρευτά πιάτα.

Μοναδικές και ξεκούραστες διακοπές, στο Mariamare.

Ειδικότερα, το Mariamare διαθέτει έναν υπέροχο χώρο πισίνας και όμορφα δωμάτια προσφέροντας δύο διαφορετικούς τύπους δωματίων, τις Junior Suites και τις Family  Suites, για οικογένειες, ζευγάρια, παρέες ή και για άτομα που επισκέπτονται το νησί μόνα τους. Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη μετάβαση  στην παραλία και μια μεγάλη γκάμα παροχών και υπηρεσιών για ενήλικες και παιδιά για μια άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας των καταλυμάτων βασίστηκε σε ένα αισθητικά απλό και όμορφο  design, το οποίο από το πρώτο κιόλας κλικ είναι σε θέση να κεντρίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Ωστόσο μια επιτυχημένη ιστοσελίδα δεν χρειάζεται μόνο ένα καλό design, ήταν απαραίτητη και η επαγγελματική φωτογράφιση των δωματίων από την ομάδα μας και το σωστό περιεχόμενο.

Έτσι, πέρα από τον βασικό σχεδιασμό, η επιλογή των φωτογραφιών και των κειμένων έγινε με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να ανταποκρίνονται στην φιλοσοφία του Mariamare και φυσικά να μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση των κρατήσεων.

Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το Mariamare, καθώς πλέον διαθέτουν μια σύγχρονη ιστοσελίδα για τα δωμάτιά τους, ικανή να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Μπείτε στο  www.mariamare.gr, κάντε την κράτησή σας και απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα φιλικό και μοναδικό περιβάλλον, στον λαμπερό ήλιο ή στη δροσερή σκιά των μπαλκονιών και των βεραντών των δωματίων του Mariamare.