Καλωσορίσατε στο I Believe in YOU, της Μαρίνας Χαιρέτη!

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Το νέο website της Μαρίνας Χαιρέτη είναι έτοιμο. Η ομάδα μας, μετά από πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, σχέδια για design και περιεχόμενο ολοκλήρωσε την δημιουργία του www.marinachaireti.gr.

Η Μαρίνα Χαιρέτη έχει δημιουργήσει το I BELIEVE IN YOU, το οποίο έχει βασιστεί στην πίστη και στην αγάπη της στον άνθρωπο και κυρίως στις δυνατότητες του. Το όραμα της βασίζεται σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους, που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την εξέλιξη μας και τη δημιουργία μιας κρίσιμης μάζας ανθρώπων, που θα συμπαρασύρει στο διάβα της όλη την ανθρωπότητα. Αυτό ήταν και το δικό μας challenge, να καταφέρουμε να προβάλουμε το όραμα της απλά, κατανοητά και ευπαρουσίαστα στην ιστοσελίδα της.

Το πρώτο μας βήμα ήταν η επιλογή design και στην συνέχεια του σωστού περιεχομένου. Μία ιστοσελίδα που δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπηρεσίες που προσφέρει η ομάδα της Μαρίνας Χαιρέτη, τα σεμινάρια που έχει πραγματοποιήσει, το blog με διάφορες χρήσιμες συμβουλές και φυσικά το τι προσφέρει για την επιχείρηση και τον άνθρωπο.

H ζωή που σου αξίζει να ζεις αλλά κανείς δεν σου έδειξε το δρόμο.

Η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της imonline είχε να εκτελέσει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο project για μία γυναίκα που 22 χρόνια πριν βρέθηκε σε έναν αδιέξοδο δρόμο στη ζωή και άρχισε να αναζητά μια νέα διαδρομή που θα την οδηγούσε σε μια ζωή με νόημα και σκοπό, μια ευτυχισμένη ζωή. Δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο γρήγορο, με ευανάγνωστο περιεχόμενο, ωραίες εικόνες και κείμενα που αποτυπώνουν την δουλειά και το όραμα της.

Μία ιστοσελίδα με σκοπό να δώσει κίνητρο στον άνθρωπο να γνωρίσει ποιος πραγματικά είναι, να αποδεχτεί και να αποφασίσει να κάνει τις απαραίτητες βελτιωτικές παρεμβάσεις, για να γίνει αυτός που θέλει να είναι. Κάθε άνθρωπος βιώνει με διαφορετικό τρόπο, τις δικές του ιδιαίτερες συνθήκες ζωής και εδώ έρχεται η Μαρίνα Χαιρέτη, η οποία τον βοηθά στην εξέλιξη του σε έναν καλύτερο άνθρωπο που επηρεάζει θετικά τα πάντα γύρω του και ελκύει την επιτυχία.

Χρήσιμες συμβουλές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο στο www.marinachaireti.gr, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε διάσταση οθόνης!