Ιστοσελίδα Βουτσαδάκης ΑΒΕΤΕ

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Δημοσιεύθηκε η ιστοσελίδα της εταιρείας Βουτσαδάκης ΑΒΕΤΕ, μια εταιρεία μεταλλικών κατασκευών κτιρίων, βιομηχανικών μεταλλικών κατασκευών, συστημάτων αποθήκευσης και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας Βουτσαδάκης αναδικνύει τα έργα της με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με ενσωματωμένες επιλογές για όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζει την εταιρεία με τον πλέον μοντέρνο τρόπο καθώς και τις ανακοινώσεις της.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms (www.imonlinecms.gr).

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Ιστορία

1969 Ο Μιχάλης Βουτσαδάκης ξεκινά την ατομική του επιχείρηση στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

1975 Δημιουργείται η πρώτη μονάδα επεξεργασίας δομικού χάλυβα σε ιδιόκτητο χώρο.

2002 Ιδρύεται η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ.

2007 Η εταιρεία επεκτείνεται στην Κύπρο.

2010 Η εταιρεία μεταφέρεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Σήμερα

Η Βουτσαδάκης ΑΒΕΤΕ με μακροχρόνια εμπειρία και έργα υψηλών προδιαγραφών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής δομικού χάλυβα στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με χώρες του εξωτερικού.

Προφίλ

Η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στην κατασκευή δομικού χάλυβα σε ένα ευρύ πεδίο μεταλλικών κατασκευών. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της, η κατανόηση των αναγκών τους και η συνεχής επικοινωνία σε όλα τα στάδια υλοποίησης του έργου, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της. Ταυτόχρονα, η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία έχουν καθιερώσει την ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ –στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού- ως μια εταιρεία πουόχι μόνο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αλλά μπορεί να κατασκευάσει αυτό που σκέφτεστε.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.voutsadakis.gr