Ήρθε το ανανεωμένο Talos Plaza

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Ανανεώθηκε με νέα ιστοσελίδα το Talos Plaza από σήμερα στο διαδίκτυο. Στηριγμένο στην ταχύτητα και ασφάλεια του imonline cms, δείτε περισσότερα για το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη.

Λίγα λόγια για το Talos Plaza

Προφίλ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 9.000 τ.μ.

Βρίσκεται στη θέση ΤΑΛΩΣ στην βορειοδυτική πλευρά της πόλης του Ηρακλείου στο παραλιακό μέτωπο. Απέχει μόλις 1.500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Σχεδιασμένο ως το πρώτο Lifestyle centre στην Ελλάδα, εκφράζει την πιο σύγχρονη αντίληψη ανάπτυξης εμπορικών κέντρων, περιλαμβάνοντας ένα μοναδικό συνδυασμό εμπορικών και ψυχαγωγικών δυνατοτήτων.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει εμπορικά σήματα που αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση αφού συνδυάζει επιτυχώς ψυχαγωγία, αναψυχή, διασκέδαση κι αγορές. Πολυκινηματογράφος με 8 αίθουσες, 1.500 συνολικά θέσεων, μοντέρνα εστιατόρια και καφέ, χώροι ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, μοναδικά εμπορικά καταστήματα, και άνετο στεγασμένο parking σε 2 επίπεδα.

Το Talos Plaza σχεδιάστηκε κι αναπτύχθηκε από την Δομική Ακινήτων A.E. η οποία ως εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, έχει την αποκλειστική λειτουργία και διαχείριση όντας ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου μέρους του κτιρίου.

Η ιστοσελίδα βασίζεται στην τρίτη έκδοση του imonline cms. Δείτε την εδώ: www.talosplaza.gr