Ηλεκτρονικό κατάστημα Girafe.gr

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Στο διαδίκτυο βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήσαμε για την επιχείρηση Girafe.gr, μια πανέμορφη boutique στην Γλυφάδα, με σκοπό την επέκταση των πωλήσεων της στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Girafe, αναζητούσε μια κομψή παρουσία στο διαδίκτυο, με την δημιουργία ενός eshop, που θα περιελάμβανε κύριες κατηγορίες και υποκατηγορίες αρκετών επιπέδων ώστε να κατευθύνει τους επισκέπτες της άμεσα και εύκολα στην προβολή των προϊόντων που ζητούσαν.
Σχεδιάζοντας την σελίδα κατανοήσαμε τις ανάγκες της μπουτίκ, ώστε να παρουσιάσουμε στην επιχείρηση και τελικά στους επισκέπτες την πολύ κομψή και φιλική μακέτα, δίνοντας απλές επιλογές, εύκολους τρόπους προσθήκης στο καλάθι προϊόντων καθώς και πάνω από όλα λειτουργικότητα.
Η σελίδα ήδη έχει καταχωρηθεί στο google, έτσι οι κατηγορίες και τα προϊόντα του να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων του.
Η ιστοσελίδα της εταιρείας στηρίζεται στην ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία του imonline cms, της απόλυτης πλατφόρμας της εταιρείας μας για διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Διαβάστε περισσότερα για το imonline cms eshop εδώ.

Λίγα λόγια για το Girafe.gr


Η μικρή boutique Girafe σας καλοσωρίζει μ’ενα online shop και ένα showroom στη Γλυφάδα, σ’ενα πολύχρωμο και χαρούμενο κόσμο, αυτόν των μικρών παιδιών. H γκάμα των προιόντων της Girafe περιλαμβάνει παιδικά ρούχα, πρακτικά και καλαίσθητα αξεσουάρ, μοναδικά αντικείμενα για την οργάνωση και διακόσμηση του παιδικού δωματίου, έξυπνα και πρακτικά αξεσουάρ για τη σύγχρονη μαμά, πρωτότυπα δώρα και δημιουργικά παιχνίδια. Eμπνευση της Girafe είναι το παιδικό χαμόγελο και δέσμευση της η συνεχής ανανέωση και αναζήτηση μοναδικών ποιοτικών προιόντων απ’ όλο τον κόσμο!
Δείτε την ιστοσελίδα της μπουτίκ εδώ www.girafe.gr