Η Ι.Κ. Χριστάκης Α.Ε. στο διαδίκτυο

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η τεχνική εταιρεία Ι.Κ. Χριστάκης Α.Ε. ξεκίνησε την διαδικτυακή της παρουσία με την εταιρεία μας, δημιουργώντας την εταιρική της ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Γνωρίστε την εταιρεία:

Η Ι.Κ. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Ε. είναι  μια τεχνική, εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κρήτης και όχι μόνο, στο χώρο εκτέλεσης ιδιωτικών και δημόσιων έργων αλλά και στον εμπορικό τομέα. Ξεκίνησε το έτος 1982 ως ατομική επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Χριστάκη, ηλεκτρολόγο μηχανολόγο- μηχανικό, το 1993  έλαβε τη μορφή της ανώνυμης εταιρείας, ενώ το έτος 2016 απορρόφησε και την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΧΝΟΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε.». Έως και σήμερα ακολουθεί ανοδική πορεία και συνεχώς βελτιώνει και διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της  και των υπηρεσιών που παρέχει, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών της και την προσφορά ολοκληρωμένων και αποτελεσματικών λύσεων,  ανταποκρινόμενη στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.


Η Ι.Κ. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εκτέλεση τόσο ιδιωτικών όσο και  δημοσίων έργων, διαθέτοντας για το λόγο αυτό εργοληπτικό πτυχίο 4ης τάξης ΜΕΕΠ που καλύπτει τις εξής κατηγορίες: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ – ΛΙΜΕΝΙΚΑ – ΟΔΟΠΟΙΪΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ.


Επίσης, η εταιρεία μας από το έτος 1991 αναπτύχθηκε στο τομέα του εμπορίου – επισκευής – συντήρησης αντλητικών συγκροτημάτων έχοντας ως βασικό συνεράτη τον οίκο GRUNDFOS. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα της θέρμανσης, κλιματισμού, και εμπορια πλακιδίων και ειδών υγιεινής, αυξάνοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει και συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και στήριξη στους πελάτες μας πριν και μετά την πώληση.


Με την μακρόχρονη πορεία και πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο,  τη στελέχωση της με άρτια καταρτισμένους μηχανικούς, το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό, την υψηλή υλικοτεχνική υποδομή, τους συνεργάτες της, η  εταιρεία Ι.Κ. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Ε. παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσφέρει αρίστης ποιότητας προϊόντα των πιο αξιόπιστων οίκων Ελλάδας και εξωτερικού. 


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.ikchristakis.gr