Η Ι. Νιταδώρος Α.Ε. στον κόσμο του διαδικτύου.

Γράφει imonline.gr

Η εταιρεία Ι. Νιταδώρος Α.Ε. είναι η Κατασκευαστική και Εμπορική Εταιρεία με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο από το 1920 και η ομάδα της imonline δέχτηκε με μεγάλη χαρά να αναλάβει την διαδικτυακή παρουσία της.

Ένα μεγάλο project για μία εταιρεία η οποία έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι φυσικό να επιθυμεί μία δυνατή εικόνα στον χώρο του διαδικτύου.

Η ομάδα μας ανέλαβε αμέσως δράση, προγραμματιστές και σχεδιαστές της εταιρείας μας μελέτησαν την Ι. Νιταδώρος Α.Ε. και δημιούργησαν την ιστοσελίδα της. Ο ιστότοπος της εταιρείας περιλαμβάνει αναλυτικά τις υπηρεσίες της (Μελέτη & Επίβλεψη Κτιριακών Έργων, Κατασκευές Κτιριακών Έργων, Μελέτες για Επιδότηση & Εκσυγχρονισμό, ΕΣΠΑ 2021-2027.

Κυκλοφοριακές & Συγκοινωνιακές Μελέτες, Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Μελέτες, Διάθεσης Αποβλήτων, Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες, Αυτοπαραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας,, Net Metering, Εγκαταστάσεις μηχανημάτων, Τεχνική υποστήριξη), τα μηχανήματα που κατασκευάζει, τα προϊόντα της, το πελατολόγιο, τις εγκαταστάσεις και φυσικά το προφιλ και το ιστορικό της εταιρείας.

Αδιάκοπα μέσα στο χρόνο από το 1920...

Φροντίσαμε όχι απλά να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα αλλά να δημιουργήσουμε χρήσιμα εργαλεία για την επιχείρηση και εύκολη τροποποίηση και ενημέρωση του website της χρησιμοποιώντας το imonline cms. Μία λειτουργική ιστοσελίδα η οποία προσφέρει μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη και προσελκύει νέους πελάτες καθώς κάνει την επιχείρηση πιο ανταγωνιστική στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η Κατασκευαστική και Εμπορική Εταιρεία που βρίσκεται στην Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο Κρήτης έχει πλέον μία δυναμική εικόνα στον κόσμο του internet και διασφαλίζει ακόμα μία φορά την επιτυχημένη παρουσία της στον χώρο. 

Μία ιστοσελίδα η οποία επιβεβαιώνει την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας της Ι. Νιταδώρος Α.Ε. Περιηγηθείτε στην www.nitadoros.com και γνωρίστε την και εσείς!