Η εταιρεία Veluda Water Filters online

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Από το 1999 ο γνωστός όμιλος επιχειρήσεων Veluda δραστηριοποιείται στον τομέα προώθησης προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, όπως φίλτρα, συστήματα και εξαρτήματα για το νερό με κεντρικούς γνώμονες πάντοτε τη ποιότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Η σχέση συνεργασίας μας με την εταιρεία Veluda μετρά πολλά χρόνια εμπιστοσύνης και επιτυχημένης πορείας. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας μιας τόσο μεγάλης και επιτυχημένης εταιρείας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμάς.

Θέτοντας νέους στόχους και εξυπηρετώντας τις διαδικτυακές ανάγκες του ομίλου η εταιρεία μας δημιούργησε την ιστοσελίδα της Veluda.

Η εταιρεία εισάγει προϊόντα της από τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια στον κόσμο και έχοντας αμέτρητα χρόνια εμπειρίας στον τομέα προώθησης προϊόντων, η Veluda έχει καταφέρει σε αξιοσημείωτα μικρό διάστημα να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Εμείς στην imonline λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, δώσαμε έμφαση στην άμεση επικοινωνία, χρησιμοποιώντας έξυπνους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία, σε εμφανή σημεία της ιστοσελίδας. Επίσης μία από τις προτεραιότητες μας ήταν το website να είναι mobile friendly κάνοντας εύχρηστη και εύκολα προσβάσιμη την ιστοσελίδα από οποιαδήποτε συσκευή περιήγησης. Προσθέσαμε όλες τις απαραίτητες κατηγορίες σε εμφανή σημεία έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση επαφή με τις κατηγορίες και τα προϊόντα της εταιρείας.

Μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα προώθησης προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Μία τόσο πρωτοπόρα εταιρεία στη δημιουργία και στην παραγωγή μονάδων οικιακών και ημι- επαγγελματικών αντίστροφων οσμώσεων στην Ελλάδα με αρχική δυνατότητα κατασκευής 10.000 συστημάτων ανά έτος, είναι λογικό να απαιτεί ένα λειτουργικό και εύχρηστο website. Η ομάδα μας υλοποίησε με επιτυχία κάθε απαίτηση της εταιρείας και έκανε εύκολη και γρήγορη την εμπειρία του επισκέπτη στην νέα ιστοσελίδα. 

Στόχος της εταιρείας Veluda είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών καθώς και η αδιάκοπη έρευνα για καινοτόμα προϊόντα. Η συνεχής και πλήρης ενημέρωση σε ό,τι αφορά τις νέες τεχνολογίες αποτελεί  προτεραιότητα για την εταιρεία προκειμένου να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα. Η ομάδα μας διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με την εταιρεία και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση ενός λειτουργικού και αξιόπιστου website. 


Έμφαση στην άμεση επικοινωνία

Άμεσοι και έξυπνοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία, σε εμφανή σημεία της ιστοσελίδας.

 Mobile friendly

Eύχρηστη και εύκολα προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή επιλέξετε για την περιήγηση σας. Άμεση επαφή με τις κατηγορίεςκαι το προϊόν


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ:  www.veluda.com