Εν Οίκω 20 χρόνια εκπαίδευση, τώρα στο διαδίκτυο

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Έν Οίκω επιλέγει imonline για την διαδικτυακή του παρουσία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος “Έν οίκω” ξεκίνησε την εκπαιδευτική του πορεία το 1999 με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Η αφετηρία έγινε στην Στρατηγού Αλεξάκη 4 στον Μασταμπά. Εκεί δημιουργήσαμε το πρώτο μας φροντιστήριο και ξεκινήσαμε με πολύ ζήλο και μεράκι να εκπαιδεύουμε με υπευθυνότητα τους μαθητές μας.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα.

Το φροντιστήριο στην περιοχή του Μασταμπά μεταφέρθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πατριάρχου Γρηγορίου 37, ενώ οι ανάγκες και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κόσμου μας έδωσαν το κίνητρο και το κουράγιο να δημιουργήσουμε άλλα 3 σύγχρονα φροντιστήρια που βρίσκονται στην λεωφόρο Κνωσσού στην περιοχή του Γιοφύρου και στην Θέρισσο.

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία από την αρχή της εκπαιδευτικής μας δράσης διδάσκουμε σε ολιγομελείς, ομοιογενείς ομάδες μαθητών. Με την εμπειρία που διαθέτουμε τους οδηγούμε με αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων τους

Στο ΕΝ ΟΙΚΩ, κάθε μαθητής αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Βρισκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια του. Τον βοηθάμε να ανακαλύψει τις δυνατότητες του και να φτάσει στα όρια του. Επιβραβεύουμε την προσπάθεια του, ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση του να εκφράσει τον καλύτερο εαυτό του βοηθώντας τον.

Η πολυετής πείρα μας στον τρόπο που τα παιδιά προσλαμβάνουν και αφομοιώνουν τη γνώση, μας έχει οδηγήσει στη δόμηση ενός οργανωμένου προγράμματος διδασκαλίας, ελέγχου και αξιολόγησης του μαθητή σε 60 λεπτες ώρες εκπαίδευσης.

Με συχνά τεστ και με ολοκληρωμένους κύκλους 3ωρων προσομοιωτικών διαγωνισμάτων εκτός των διδακτικών ωρών, οι μαθητές μας εξοικειώνονται σε συνθήκες εξετάσεων αντίστοιχων των πανελλαδικών, οργανώνουν σωστά την μελέτη τους και μαθαίνουν να διαχειρίζονται τον χρόνο της γραπτής τους εξέτασης.

Οι καθηγητές τους αποτιμούμε τις ελλείψεις τους, αναδεικνύουμε τις δυνατότητες τους και σχεδιάζουμε το πλάνο προόδου τους, με την εξεταστέα ύλη να ολοκληρώνεται πολύ νωρίς προσφέροντας επαρκή χρόνο εποικοδομητικών επαναλήψεων.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.en-oiko.com