Η επαγγελματική οργάνωση ΣΕΒΠΗ, τώρα online!

Γράφει imonline.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας, για τον «Σύνδεσμο Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου» με τον διακριτό τίτλο ΣΕΒΠΗ, είχε στόχο την άμεση επικοινωνία των μελών του και την ενημέρωση για τις δράσεις του και την επίλυση σημαντικών ζητημάτων στον χώρο όπου λειτουργούν και δραστηριοποιούνται.

Ο ΣΕΒΠΗ με την δημιουργία ιστοσελίδας θέλησε να προβάλει το σύγχρονο πρόσωπο μιας οργάνωσης που επιθυμεί την κατάλληλη επικοινωνία με τους επαγγελματίες - μέλη των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Η ομάδα μας ήρθε σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒΠΗ και έπειτα από παρουσιάσεις και συζητήσεις αποφασίσαμε για την εικόνα της ιστοσελίδας. Έτσι, η ιστοσελίδα έχει επαγγελματικό και αυστηρό ύφος και ταυτόχρονα ενημερώνει για θέματα τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία της ΒΙΠΕ Ηρακλείου όπως, η σήμανση, η φύλαξη των κοινοχρήστων χώρων, ο ηλεκτροφωτισμός, η οδοποιία, η καθαριότητα, η ανακύκλωση, κ.α..

Φροντίσαμε η ιστοσελίδα να μην υστερεί σε τίποτα, σε λειτουργικότητα και ευχρηστία. Προσθέσαμε τις κατηγορίες που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και φροντίσαμε η παρουσίαση τους να είναι απλή και κατανοητή. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριες κατηγορίες είναι η κεντρική όπου παρουσιάζεται όπως πρέπει την πρώτη διαδικτυακή εικόνα του ΣΕΒΠΗ, η ΣΕΒΠΗ η οποία κατηγοριοποιείται στο προφιλ, το Δ.Σ. και τα μέλη, η περιοχή μελών η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για τα μέλη της ΣΕΒΠΗ, οι δράσεις της εταιρείας, οι συχνές ερωτήσεις, κάποιες έξτρα πληροφορίες, η εύκολη εγγραφή των επιχειρήσεων - μελών και η φόρμα επικοινωνίας.

ΣΕΒΠΗ, μια πρωτοβουλία εγκατεστημένων επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου για την προάσπιση των κοινών τους συμφερόντων.

Σημαντική απόφαση ήταν η επιλογή των χρωμάτων του ιστότοπου, επιλέξαμε κόκκινους και μπλε τόνους και τους προσθέσαμε με έναν ευπαρουσίαστο τρόπο έτσι ώστε να προσελκύουν τον επισκέπτη. Η δημιουργία ιστοσελίδας για τον ΣΕΒΠΗ ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, καθώς είναι μία επαγγελματική οργάνωση με ιδιαίτερους στόχους και μεγάλο έργο. Ήταν σημαντικό για εμάς να σχεδιαστεί μια ιστοσελίδα προσιτή, με ξεχωριστό design ώστε να γίνει γέφυρα επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις-μέλη του και γενικά με τους επισκέπτες του.

Ο «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου» με τον διακριτό τίτλο ΣΕΒΠΗ, είναι μια επαγγελματική οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό να εκπροσωπήσει τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου. Ένας αρχικός αριθμός ιδρυτικών μελών έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία του συνδέσμου και διενήργησε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΒΠΗ μέχρι σήμερα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την προώθηση θεμάτων σε σχέση με τη λειτουργία της ΒΙΠΕ Ηρακλείου. 

Επομένως για ένα τόσο σημαντικό έργο,είναι απαραίτητη για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα η συνεχής ενημέρωση για τα νέα και τις δράσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων. Επισκεφθείτε την στο www.sevipeh.gr και ενημερωθείτε και εσείς για τις δράσεις και το έργο του.