Η εμπειρία σωματικής, ψυχικής και πνευματικής αναζωογόνησης τώρα online!

Γράφει imonline.gr

Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε για το Ινστιτούτο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών Euphoria Senses της αριστούχου αισθητικού Αντωνίας Χαριτάκη (Bsc), ένας ολοκαίνουργιος χώρος στο Ηράκλειο Κρήτης με όμορφη ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και πολύ θετική ενέργεια.

Ένα website στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να δουν αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει το ινστιτούτο και να κλείσουν εύκολα ένα ραντεβού.

Δημιουργήσαμε μία εύκολη και απλή πλατφόρμα για τους πελάτες έτσι ώστε μέσα σε τρία βήματα να έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους. Φροντίσαμε για το Euphoria Senses να διαχειρίζεται εύκολα τα επόμενα ραντεβού και την επικοινωνία με τους πελάτες, πάντα σωστά και αποτελεσματικά.

Euphoria Senses, μία μοναδική εμπειρία που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα σας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε να σχεδιάζει τον ιστότοπο της εταιρείας εστιάζοντας σε ένα απλό και ευπαρουσίαστο design που ο επισκέπτεις θα μπορέσει εύκολα να αντιληφθεί τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες στο Euphoria Senses. Ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει η Πανελλήνια Ένωση πτυχιούχων Αισθητικών Ελλάδος το Ινστιτούτο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών εγγυάται μία μοναδική εμπειρία στην σωματική, ψυχική και πνευματική αναζωογόνηση.

Επίσης σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση του πελάτη για τον εξοπλισμό του ινστιτούτου, καθώς το Euphoria Senses  διαθέτει Άριστο Τεχνολογικό Εξοπλισμό επώνυμων οίκων Aισθητικής με γνήσια και πρωτοπόρα  συστήματα λειτουργίας που διαθέτουν έγκριση από το Αμερικάνικο Oργανισμό Tροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και η εφαρμογή των παραπάνω τεχνολογιών αριθμεί 30 χρόνια εφαρμογής στο χώρο της παγκόσμιας αγοράς.

Οι διαχειριστές του website μπορούν πλέον να έχουν έναν απλό ιστότοπο με εύκολη πρόσβαση στην επεξεργασία, στην ενημέρωση του περιεχομένου και στην διαχείριση των ραντεβού. 

Ο επαγγελματισμός μαζί με τις ιδιαίτερες θεραπείες που προσφέρει το Ινστιτούτο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών Euphoria Senses, έχει φέρει το κατάστημα στις πρώτες προτιμήσεις, καθώς λαμβάνεται υπόψην ο παράγοντας αποτέλεσμα, ευεξία, αναζωογόνηση, ποιότητα.

Επισκεφθείτε και εσείς το  www.euphoriasenses.com και κλείστε το δικό σας ραντεβού.