Η Δικηγορική εταιρεία Αράπογλου στο διαδύκτιο

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η Δικηγορική εταιρεία Αράπογλου ξεκινάει την διαδικτυακή της εμφάνιση με την εταιρεία μας. Πρόκειται για μια δικηγορική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριότητα από το 1983 με έμφαση στον τομέα δικαίου κάθε είδους ακίνητης περιουσίας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1983 και λειτουργεί ως δικηγορική εταιρία με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, αναπτύχθηκε και δραστηριοποιήθηκε σε διάφορους τομείς του δικαίου, ιδίως στον τομέα κάθε είδους ακίνητης περιουσίας, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στους εντολείς μας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.

Συνεργάζεται με άλλα δικηγορικά γραφεία στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και με έμπειρους συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, αλλά και επιστήμονες που με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους συνεισφέρουν στον αποτελεσματικό χειρισμό νομικών υποθέσεων με ιδιαίτερα τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής προληπτικής δικηγορίας όσο και στον τομέα της νομικής εκπροσώπησης και παράστασης σε όλα τα Δικαστήρια.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.arapogloufirm.gr