Η ΔΕΠΤΑΗ στο διαδίκτυο

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Η εταιρεία μας ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της δημιουργίας ιστοσελίδας για την ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και της προβολής της στο διαδίκτυο. Αυτός ο στόχος επετεύχθη και επιπλέον περιλαμβάνει, λήψη φωτογραφιών και βίντεο με drone καθώς και εικονικές πλοηγήσεις των αιθουσών του Πολιτιστικού και Συνεδριακού κέντρου που είναι προς ενοικίαση.

Δείτε το έργο μέσα από τα μάτια της ΔΕΠΤΑΗ:

Λαμβάνοντας υπόψιν την μακροχρόνια απουσία της ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ  από τον διαδικτυακό χώρο, γεγονός που αποτελούσε μεγάλη έλλειψη όσον αφορά την εικόνας της επιχείρησης στον τομέα της ανάπτυξης και τον εκσυγχρονισμό της, αποφασίστηκε φέτος, να υπάρξουν κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση κάνοντας το πρώτο βήμα υλοποίησης αυτής της πρότασης.

Ο λόγος που επιλέξαμε την imonline ως συνεργάτη μας σε αυτή τη διαδρομή  ήταν καταλυτικός, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία εκτός από γνώσεις, φερεγγυότητα και πολύ μεγάλη γκάμα εργασιών στον τομέα της,  είχε  και έναν απαράμιλλο ζήλο για την επιχείρηση μας, θεωρώντας το μεγάλη ευκαιρία για την προσωπική της εικόνα, πράγμα που μας γοήτευσε.

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης που ωφέλησε αργότερα και την μεταξύ μας συνεργασία, στην δημιουργία ενός πολύ αξιόλογου και ανταγωνιστικού αποτελέσματος.

Στόχος ήταν να υπάρχει αμεσότητα προς τον ενδιαφερόμενο και ήρθαμε στο αποτέλεσμα αυτό.

Στην κεντρική σελίδα υπάρχει οτιδήποτε ενδιαφέρει άμεσα τον επισκέπτη. Αυτά είναι οι χώροι εστίασης, τα παρκινγκ τα κυλικεία και γενικώς τα καταστήματα της ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.

Στην συνέχεια υπάρχει η αναφορά για τους χώρους που ενοικιάζει το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Μέσα στην διαθεσιμότητα των αιθουσών συμπεριλαμβάνετε μια εικονική πλοήγηση 360 μοιρών, πράγμα που έχει μεγάλη ουσία και αποτελεί πολύ πρακτικό κομμάτι ως προς τους ενδιαφερομένους, μιας και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους που ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν για την εκάστοτε χρήση.

Επίσης υπάρχει και ένα ημερολόγιο σε κάθε αίθουσα το οποίο θα ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο για τη διαθεσιμότητα των αιθουσών.

Έτσι τελειώνει και η κεντρική σελίδα.

Στο υπόλοιπο μενού φροντίσαμε να βάλουμε ιστορικές πληροφορίες τόσο για την δημιουργία της ΔΕΠΤΑΗ όπως και για το όραμα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Έπειτα παρουσιάζουμε όλα τα καταστήματα τις ΔΕΠΤΑΗ, με προσωπικά κείμενα και φωτογραφικό υλικό, τις παροχές και το είδος του χώρου.

Μετά έχουμε τοποθετήσει μια Gallery με φωτογραφίες και βίντεο με χρήση drone για το Π.Σ.Κ.Η.

Τέλος, όσον αφορά τις εκδηλώσεις φροντίσαμε στο μενού να υπάρχει συγκεκριμένο και διαφορετικό button που ξεχωρίζει, ώστε να είναι ευδιάκριτο. Εκεί θα συμπεριλαμβάνονται όλες τις διαθέσιμες προσεχείς εκδηλώσεις που θα αφορούν όλα τα καταστήματα και συνάμα το Π.Σ.Κ.Η.

Με αυτήν την ομαδική και προσωπική προσπάθεια ελπίζουμε η ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια την διαδικτυακή διαδρομή της, όπως  επίσης να αποκτήσει μεγαλύτερη αποδοχή και σεβασμό από τον κόσμο.

Βάζοντας έναν επίλογο θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γνωμικό που περιέγραψε την μεταξύ μας συνεργασία, καθώς όπως είπε και ο Γ. Σεφέρης. «Καταλαβαίνει κανείς πως δουλεύει καλά, όταν κάθε περιστατικό, το πιο μικρό και ασήμαντο, της καθημερινής ζωής του και της σκέψης του, έρχεται, σαν μοναχό του, και βάζει ένα πετραδάκι στο πράγμα που φτιάχνει».

Διαχειρίστρια Έργου Ιστοσελίδας

Για την ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ 

Πεχυνάκη Μαρία Άννα

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.deptah.gr