Γνωρίστε το Ηράκλειο μέσα από το her-openbus.gr

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η νέα δημιουργία της imonline αφορά το Heraklion Sightseeing Tour Open Bus, τα γνωστά κόκκινα υπερσύγχρονα λεωφορεία ανοιχτού τύπου, με τα οποία ο επιβάτης μέσα από τις διαδρομές τους μπορεί να γνωρίσει το Ηράκλειο και να επισκεφθεί όλα τα αξιοθέατα.

Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε να επιβιβαστείτε, η Κόκκινη, η οποία διαρκεί 60 λεπτά και κάνει 11 στάσεις στα κυριότερα αξιοθέατα και η Μπλε, η οποία ολοκληρώνεται σε 105 λεπτά μέσα από την Κόκκινη διαδρομή προσφέροντας 7 επιπλέον στάσεις στις περιοχές της Αμμουδάρας και του Γαζίου.

Μπορείτε να κάνετε στάση σε όποιο από τα αξιοθέατα επιθυμείτε, και στην συνέχεια να επιβιβαστείτε συνεχίζοντας την διαδρομή σας, αφού η συχνότητα εμφάνισης των λεωφορείων στις στάσεις είναι από 45 έως 60 λεπτά αναλόγως την διαδρομή και το εισιτήριο διαρκεί για 48 ώρες. Επίσης μπορείτε να μάθετε την ιστορία του σημείου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε μέσα από τον δωρεάν σχολιασμό σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Η ιστοσελίδα βασίζεται στη δύναμη του imonline cms, εξυπηρετεί σε δύο γλώσσες, διαθέτει φόρμα κράτησης εισιτηρίων ενώ είναι πλήρως responsive και mobile friendly.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.her-openbus.gr