Γνωρίστε το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Γράφει imonline.gr

Ξεκίνησε η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.evikelaia.gr.

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν πλέον γρήγορα και εύκολα να περιηγηθούν μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον στις διάφορες κατηγορίες βιβλίων που προσφέρει το γνωστό βιβλιοπωλείο.

Αμέτρητες κατηγορίες όπως το Βενετικό Αρχείο, οι Εκδόσεις Δήμου Ηρακλείου, η Ιστορία - Αρχαιολογία, οι Μελέτες - Δοκίμια, τα Περιοδικά, η Τέχνη: Ιστορία και Πράξη, οι Τιμητικοί Τόμοι και τα Πρακτικά Συνεδρίων, το Οθωμανικό Αρχείο και η Φιλολογία. Kαθώς περιηγείστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα ανακαλύψετε και τα ενδιαφέροντα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση από το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας.

Ένα από τα σημαντικότερα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο μενού περιεχομένων, το οποίο συνδυάζει την ταχύτητα ανταπόκρισης και τον αυτόματο τρόπο προσαρμογής της κάθε σελίδας σε όλες τις οθόνες περιήγησης (Η/Υ, κινητού τηλεφώνου, tablet ή τηλεόρασης). Έτσι όποιος ενδιαφέρεται για τα προϊόντα του e-shop θα μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει άνετα και με ασφάλεια τις αγορές του. Παράλληλα, ως προσφορά γνωριμίας, οι χρήστες θα έχουν προνομιακή έκπτωση 30% για όλες τις εκδόσεις της Βικελαίας, για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου eshop.

Άμεση επαφή με τις κατηγορίες και τα προϊόντα του βιβλιοπωλείου.

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη ανέφερε: «Η ΔΕΠΑΝΑΛ, η οποία όπως είναι γνωστό διαχειρίζεται το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της προχώρησε και στην δημιουργία του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Διαδικτυακά, από την άνεση του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου, οι χρήστες απ’ όλο τον κόσμο θα μπορούν να περιηγηθούν, να δουν το σύνολο και τα χαρακτηριστικά των προς πώληση βιβλίων και αντικειμένων, να τα αγοράσουν και να τα παραλάβουν στην πόρτα τους.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους τους συνεργάτες της ΔΕΠΑΝΑΛ, τόσο για τον άψογο τρόπο λειτουργίας τους Βιβλιοπωλείου ως φυσικού σημείου, όσο και για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος».

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.evikelaia.gr