Γνωρίστε την νέα ιστοσελίδα της ΑΕΛΙΑ

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο website της ΑΕΛΙΑ, μιας εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντολογικές μελέτες και παροχή υπηρεσιών σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιώτες σχετικά με διάφορα περιβαλλοντικά προγράμματα.

Μέσα από την ιστοσελίδα aeliamsdc.gr μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες τις εταιρίας, καθώς και να μελετήσει διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν περιβαλλοντικά θέματα.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Με κύριο γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο στους τρεις τομείς της αειφόρου ανάπτυξης κοινωνικός, οικονομικός και περιβαλλοντικός και έχοντας επίγνωση της ευθύνης του ανθρώπου απέναντι στο περιβάλλων η ΑΕΛΙΑ δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων επιστημών με στόχο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων βάση των αρχών της αειφορίας.
Η ΑΕΛΙΑ παρόλο που είναι σχετικά νέα στο χώρο, ευελπιστεί αρκετά σύντομα να παίξει καθοριστικό ρόλο στον τομέα της πράσινης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης τόσο στον Ελλαδικό χώρο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις και την τεχνογνωσία που έχουν αποκομίσει τα μέλη της κατά την διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας.
Έχοντας σαν κριτήριο το κοινωνικό καλό, την προστασία του περιβάλλοντος και την διατήρηση-ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες σε δήμους, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες.
ΑΕΛΙΑ κατά τον Όμηρο σημαίνει «ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο», όπου ΑΕΛΙΟΣ είναι ο ήλιος.
Επισκεφτείτε το website της ΑΕΛΙΑ εδώ.