Γνωρίστε την Ναυαγοσωστική Ακαδημία Κρήτης στο διαδίκτυο!

Γράφει imonline.gr

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας της εταιρείας Ακταία Ναυαγοσωστική Ακαδημία Κρήτης πραγματοποιήθηκε με στόχο να αναδείξει τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, να ενημερώσει για τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιεί και φυσικά για να ενημερώνει εύκολα τον κόσμο για τα νέα και τις δράσεις της.

Η εταιρεία μας επέλεξε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα με άμεση προβολή των υπηρεσιών της Ακταία με εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της ναυαγοσωστικής ακαδημίας και πραγματοποιώντας επαγγελματικές φωτογραφίσεις των ναυαγοσωστών εν ώρα εργασίας δημιουργήσαμε την διαδικτυακή εικόνα της εταιρείας.

Η Ακταία Ναυαγοσωστική Ακαδημία Κρήτης είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος ,το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Από την συγκεκριμένη σχολή οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να εφοδιαστούν με αναγνωρισμένα πτυχία από το Κράτος όλων των κατηγοριών της ναυαγοσωστικής και να εργαστούν σε παραλίες και πισίνες σε όλη την Ελλάδα από τη σχολή. Επισης, η εταιρεία Ακταία διαθέτει εκπαιδευτές με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της ναυαγοσωστικής και γενικότερα στο υγρό στοιχείο, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής.

20 χρόνια εμπειρίας στη θεωρία και στην πράξη της Ναυαγοσωστικής.

Βασισμένη στα παραπάνω λοιπόν, η ομάδα μας ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας της ακαδημίας δημιουργώντας ένα website το οποίο έχει τα χρώματα του λογοτύπου της εταιρείας και παρέχει  όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη μέσω ενός έναν όμορφου και λειτουργικού σχεδιασμού.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας αξιόπιστης και πλήρως επαγγελματικής ιστοσελίδας δίνοντας έμφαση στον σύγχρονο σχεδιασμό. Χαιρόμαστε που κατανοήσαμε την φιλοσοφία της εταιρείας και αναπτύξαμε την κατάλληλη ιστοσελίδα για εκείνη. 

Μπείτε στο  www.aktaia-nak.gr και εκπαιδευτείτε με τους καλύτερους, πρακτικά και θεωρητικά, με απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη πάνω στην προσέγγιση και διάσωση της ανθρώπινης ζωής.