Γνωρίστε την Γεωτέχνη

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Δημοσιεύθηκε σήμερα η ιστοσελίδα της εταιρείας Γεωτέχνη ΙΚΕ με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, μια εταιρεία που θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από φυτά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είδη κήπου, πήλινα, γλάστρες, εργαλεία κήπου και διακοσμητικά.κατασκευή.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία

Η εταιρεία ΓΕΩΤΕΧΝΗ ιδρύθηκε το 2012 από την K.Γρύλλου Δανάη. Ξεκίνησε την καριέρα της παρακολουθώντας από κοντά τις επιχειρήσεις της οικογενείας της οι οποίες ασχολούντο με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τη διάθεση αγροτικών προϊόντων - γεωργικών εφοδίων-φυτών όπου και γνωρίστηκε και αγάπησε το αντικείμενο. Η εργασιακή εμπειρία της στο Οινοποιείο Μπουτάρη το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα οινοποιεία της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης έδωσε και το έναυσμα για την ενασχόλησή της με τη φυτική παραγωγή, την ανθοκομία και δενδροκομία. Η εταιρεία ΓΕΩΤΕΧΝΗ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που έχει σκοπό την άψογη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προσφερόμενα προϊόντα, στοχεύοντας στην συνεχώς καλύτερη εξυπηρέτησή του κάθε πελάτη της μικρού η μεγάλου.

Σε αυτήν θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από φυτά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είδη κήπου, πήλινα, γλάστρες, εργαλεία κήπου και διακοσμητικά. Αναλαμβάνει δε την μελέτη κάθε χώρου μέχρι και την τελική του κατασκευή.

Η Γεωτέχνη, μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της , έχει δημιουργήσει “κηποτεχνήματα” τόσο σε ιδιωτικούς χώρους (κήπους σπιτιών) όσο και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις καθώς επίσης και σε Δήμους και Οργανισμούς.

Όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι ο κήπος σας, έχουμε την κατάλληλη πρόταση για να τον κάνουμε ομορφότερο Υπηρετούμε με συνέπεια και αφοσίωση αξίες όπως αξιοπιστία, σεβασμό, εμπιστοσύνη, ποιότητα, διάρκεια τον κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται την επιθυμία του για να κάνει τον χώρο του ομορφότερο και ξεχωριστό…

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.geotehni.gr