Γνωρίστε την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία

Γράφει imonline.gr

Η imonline ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας για την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.).

Η Ε.Φ.Ε. ιδρύθηκε το 1952 ως μη κερδοσκοπικό σωματείο και είναι ο παλαιότερος καλλιτεχνικός φωτογραφικός φορέας στην Ελλάδα.

Σκοπός της είναι η προώθηση και ανάπτυξη της φωτογραφίας και του βίντεο ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και η δημιουργία έργων τέχνης και η προώθησή τους σε όλες τις μορφές και τάσεις μέσα από τη διαφορετικότητα του κάθε μέλους της.

Η Ε.Φ.Ε. εκπροσωπεί επίσημα την Ελλάδα στη Διεθνή Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης (FIAP) και συνεργάζεται με διεθνείς ομοσπονδίες και συλλόγους. Έχει επίσης παραρτήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η φωτογραφία στην Ελλάδα

Η ιστοσελίδα παρέχει ενημερωτικά άρθρα για τις εκθέσεις, τους διαγωνισμούς και τα σεμινάρια της Ε.Φ.Ε., καθώς και ενημερώνει για τις δραστηριότητες της και για την διαδικασία εγγραφής στην εταιρεία. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα μέλη της Ε.Φ.Ε., τις δραστηριότητές τους και τις εκθέσεις τους, καθώς και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας.

Η efe.com.gr προωθεί τη φωτογραφία και τον καλλιτεχνικό της χαρακτήρα στο ευρύ κοινό και συμβάλλει στην ανάδειξη των καλλιτεχνικών ικανοτήτων των μελών της Ε.Φ.Ε. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα της ιστοσελίδα συμβάλλει στη διάδοση της φωτογραφικής τέχνης και στην προώθηση της καλλιτεχνικής έκφρασης.