Γνωρίστε online την ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Γράφει imonline.gr

Με χαρά η ομάδα της imonline ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Η Πολυμετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Ηρακλείου αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο για τον σκοπό, τις δραστηριότητες και τα νέα της μέσω της παρουσίας της στο διαδίκτυο. Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε απο την αρχή, βήμα προς βήμα την ιστοσελίδα της εταιρείας, προσαρμόζοντας κάθε της ανάγκη.

Η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. είναι η πολυμετοχική δημοτική ανώνυμη εταιρεία με κύριο μέτοχο τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και την ΠΕΔ Κρήτης με δράσεις κυρίως πολιτιστικού, επιχειρηματικού και κατασκευαστικού χαρακτήρα και άλλες που αποσκοπούν στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, την υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και κοινωνικής μέριμνας και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών, σε συνεργασία με τις δημοτικές υπηρεσίες και οργανισμούς.

ΔΕΠΑΝΑΛ, μία καινοτόμα πολυμετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Ηρακλείου.

Εκφράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εταιρικό της προφίλ, προβάλλοντας τα έργα στα οποία δραστηριοποιείται. Πιο συγκεκριμένα, οι κλάδοι δραστηριοποίησης αφορούν την εστίαση, τους χώρους Πολιτιστικών και Συνεδριακών εκδηλώσεων, τα Πάρκινγκ, τα βιβλιοπωλεία και τον Κατασκευαστικό τομέα. Επιπλέον, εστιάσαμε στο προφιλ της εταιρείας έτσι ώστε να γίνουν αντιληπτοί οι κύριοι σκοποί δράσης της και δείξαμε αναλυτικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τις οικονομικές καταστάσεις της. 

Θεωρήσαμε αρκετά σημαντική την κατηγορία μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα δελτία τύπου, τους διαγωνισμούς και τα νέα της εταιρείας, δίνοντας ένα εύχρηστο και ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήσαμε σύγχρονες τεχνικές web design και διασφαλίσαμε την αποτελεσματικότερη προβολή της εταιρείας στον κόσμο του διαδικτύου. Στηριχτήκαμε στην εμπειρία χρόνων μας και καταφέραμε να παραδώσουμε στην ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. ένα website στο οποίο η εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών είναι εύκολη, γρήγορη και πλήρως προσαρμοσμένη σε κάθε συσκευή. 

Περιηγηθείτε στο  www.depanal.gr και μάθετε τα πάντα για την ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.