Γνωρίστε και εσείς την ergatex.gr

Γράφει imonline.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία ΕΡΓΑΤΕΞ υλοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των προϊόντων της εν λόγω επιχείρησης, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρει στον κατασκευαστικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα το project αφορά την ΕΡΓΑΤΕΞ, η οποία από το 1976, έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα έργα στην Κρήτη, από την κατασκευή δρόμων και γεφυρών μέχρι απλών κατοικιών πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και χρήση μονωτικών προϊόντων και άλλων συστημάτων από Διογκωμένη Πολυστερίνη – EPS για βέλτιστη μόνωση, οικονομία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Μία εταιρεία που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώνει τα προϊόντα της και να προσφέρει νέα με γνώμονα το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα, την υγεία και το περιβάλλον.

To design της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε με βάση τα έργα της εταιρείας προβάλλοντάς τα με λιτό και κατανοητό τρόπο. Ο πελάτης μας, έχει συγκεκριμένες ανάγκες που ήθελε να καλύψουμε με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Μία τεράστια εταιρεία η οποία για πάνω από 40 χρόνια παράγει Διογκωμένη Πολυστερίνη-EPS στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. Διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής όγκων Διογκωμένης Πολυστερίνης, ειδικές πρέσες για την παραγωγή ιχθυοκιβωτίων, σποριόφυτων και άλλων καλουπωτών προϊόντων. Έτσι, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σχεδιάσαμε με το εργαλείο μας, imonline cms, το κατάλληλο website.

Δώστε αξία στον χώρο σας.

Έπειτα, παρουσιάσαμε όσες πληροφορίες χρειάζονται για την εταιρεία, τα έργα, την ιστορία και τις υπηρεσίες της, ενώ όσον αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς, έχει δοθεί έμφαση στο μπλε, το λευκό και το γαλάζιο.

Γνωρίστε και εσείς την ΕΓΡΑΤΕΞ εδώ: www.ergatex.gr