Η ΓΕΗ με νέα ιστοσελίδα

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Στον αέρα βρίσκεται η δεύτερη έκδοση της ιστοσελίδας της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Κρήτης με τμήμα στίβου, volley και ξιφασκίας.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms. Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.gei.gr

Λίγα λόγια για το σωματείο

Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου (Γ.Ε.Η.) ιδρύθηκε το 1968 αρχικά με τμήματα  Στίβου, Volleyball και Basketball. Από το 1979 η Γ.Ε.Η. πρόσθεσε στα αθλήματα που καλλιεργούσε την Ξιφασκία, την οποία έχει αναδείξει με πολλές επιτυχίες. Από τότε μέχρι σήμερα, η Γ.Ε.Η. πρωταγωνιστεί σε κάθε αθλητική εκδήλωση στην Κρήτη, την οποία έχει επανειλημμένα εκπροσωπήσει επάξια σε Πανελλήνιες διοργανώσεις, ανώτερες κατηγορίες και εθνικά συγκροτήματα.

Η πιο μεγάλη όμως επιτυχία της Γ.Ε.Η. είναι ότι, παρά την έλλειψη αθλητικών ή άλλων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και με ανεπαρκή οικονομικά μέσα, σήμερα αθλούνται στα τμήματα  της αρκετοί  νέοι και νέες. Η Γ.Ε.Η. επιμένει να πιστεύει στην προσφορά του υγιούς αθλητισμού και γι’ αυτό εξακολουθεί να προτείνει τη δική της θετική λύση: Συνεργασία οικογένειας – σχολείου – αθλητισμού για τη διαμόρφωση ανθρώπων με σωστή συμπεριφορά στη συλλογική προσπάθεια, με μόρφωση και διάθεση να αγωνιστούν για να κερδίσουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Οικονομικά η Γ.Ε.Η. στηρίζεται από τις συνδρομές των μελών και αθλητών της, την ετήσια τακτική επιχορήγηση της Πολιτείας και τις έκτακτες εισροές χρημάτων από χορηγούς ή δραστηριότητες που οργανώνει.