Φρέσκα προϊόντα ζύμης από την Cretan Baker

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Γνωρίστε την Cretan Baker μέσα από την νέα διαδυκτιακή της εμφάνιση, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιΐας και σφολιάτας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία «ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ & ΣΙΑ Ο.Ε.» έκανε το δυναμικό της ξεκίνημα τον Ιανουάριο του 2002. Η παραγωγική μονάδα της εταιρίας στεγάζεται στη Φοινικιά του Ηρακλείου Κρήτης, στην οδό Γ. Καργάκη 13 και έχει σχεδιαστεί, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, για την παραγωγή προϊόντων αρτοποιΐας και σφολιάτας. Γενικά η μονάδα έχει σχεδιαστεί, κατά τρόπο ώστε να μπορούν, να εφαρμοσθούν οι κανόνες της ορθής υγιεινής πρακτικής και οι κανόνες της ορθής βιομηχανικής πρακτικής που προβλέπονται βάση της κείμενης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Αυτό  που μας έχει καθιερώσει στην αγορά της Κρήτης και μας έχει καταστήσει μια υπολογίσιμη ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των τροφίμων είναι η συνεχή μας εξέλιξη , σε συνδυασμό με την αδιαπραγμάτευτη στάση μας στον τομέα της ποιότητας των προϊόντων μας.

Παρόλο που ολόκληρη αγορά στην εποχή της συνεχιζόμενης κρίσης , ωθείται από την ανέχεια και τον σκληρό ανταγωνισμό σε πτώση τιμών με αποτέλεσμα να υπάρχουν «εκπτώσεις» σε θέματα ποιότητας για εμάς κάτι τέτοιο αποτελεί κόκκινη γραμμή.

Η αντίληψη που αποτέλεσε κανόνα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πως το κόστος του προϊόντος μας μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο μέχρι σημείου που η ποιότητα του προϊόντος μας θα είναι εκείνη που απαιτείται από τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον τομέα των τροφίμων.

Σε αυτά τα πλαίσια είμαστε σε θέση να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό από εσάς.

Μια επικοινωνία με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα μπορέσει να σας πείσει γιατί η συνεργασία μαζί σας αποτελεί επένδυση για την επιχείρηση σας.