Εστια-ζοντας με την εταιρεία Σταματίου Τζάκια

Γράφει imonline.gr

Με επιτυχιά ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα για την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας Stamatiou Tzakia με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Η εταιρεία Stamatiou Tzakia δραστηριοποιείται περισσότερο από 40 χρόνια στον χώρο κατασκευής τζακιών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε χτιστά και ενεργειακά τζάκια άριστης απόδοσης και ποιότητας, διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων καθώς σε προϊοντα συνυφασμένα με την εστίαση όπως ψησταριές.

Η ιστοσελίδα είναι σε δύο γλώσσες για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού καταναλωτή, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικα με τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία...

Η εταιρεία μας μετά την πολύχρονη 40ετή πορεία στον χώρο του τζακιού και γενικότερα της διακόσμησης εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων σας παρέχει πλέον μια πλούσια γκάμα από ολοκληρωμένες επιλογές και υπηρεσίες καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ λόγω της ιδιοκατασκευής των πυροκατασκευών της έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει αλλά και να προτείνει κάθε είδους διακόσμηση, κατασκευή από έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό προσφέροντας θαλπωρή και ζεστασιά μ' ένα μοναδικό τρόπο αλλά και πάνω απ' όλα με προσιτές τιμές.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms. Δείτε την εδώ: www.stamatioutzakia.gr