Ενέργεια με σεβασμό στο περιβάλλον από την Tierra

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

H Tierra, μία δυναμική ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στους τομείς τεχνολογίας περιβάλλοντος και περιβαλλοντικών υπηρεσιών, κάνει την διαδικτυακή της παρουσιά με την υπογραφή της imonline.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Tierra είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και δράση σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους μηχανικούς, οικονομολόγους, συμβούλους και εργοδηγούς που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στα πεδία της περιβαλλοντικής μηχανικής, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών καθώς και στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων. Έτσι  είναι σε θέση να παρέχει σίγουρες και καινοτόμες λύσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Στόχος μας είναι η μέγιστη εξειδίκευση στους τομείς ενασχόλησής μας καθώς και η βέλτιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας προκειμένου να καλυφθούν οι εξειδικευμένες ανάγκες τους, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.tierra.gr