Κρητικό ελαιόλαδο από την Grelia

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει με χαρά την τρίτη έκδοση της ιστοσελίδας Grelia.gr, της κορυφαίας εταιρείας Κρητικού ελαιολάδου του νησιού μας που μας εμπιστεύτηκε για μια ακόμα φορά για την προβολή της στο διαδίκτυο.

Η νέα ιστοσελίδα είναι στηριγμένη στην πέμπτη έκδοση του imonline cms και ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία στο design και τις λειτουργίες.

Η ιστοσελίδα είναι responsive που σημαίνει ότι βλέπουμε την βέλτιστη εμφάνιση της σε όλες τις αναλύσεις οθόνων καθώς και σε όλες τις φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablets). 

Λίγα λόγια για την εταιρεία: 

Η εταιρία grelia ιδρύθηκε το 2012 από τους Σηφάκη Στέφανο, Λάλα Ζαχαρία, Ζβόνοβα Έλενα με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η grelia δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία κρητικού ελαιολάδου, ελιών και διαφόρων κρητικών παραδοσιακών προϊόντων. Με τεχνογνωσία, εξειδικευμένους συνεργάτες σε όλο το νησί, με σεβασμό στην παράδοση και όρεξη για δουλειά, η grelia στοχεύει στην ανάδειξη των κρητικών προϊόντων με σκοπό την πρωτοπόρο θέση τους στην παγκόσμια αγορά. Με υπευθυνότητα προσφέρει ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής προϊόντα τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και αναλύσεις. Σήμερα η εταιρία απαριθμεί τρία καταστήματα λιανικής πώλησης, τρία τύπου franchise και 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται ήδη στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και στο Βέλγιο.

Επισκευτείτε την ιστοσελίδα εδώ:  www.grelia.gr