Εκτροφείο, ξενώνας και εκπαιδευτήριο σκύλων Kreta Rex House

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Δημοσιεύτηκε σήμερα η ιστοσελίδα της σχολής Kreta Rex House με έδρα το Ηράκλειο, μια αδειοδοτημένη σχολή με έμφαση στην εκτροφή και στην εκπαίδευση σκύλων.

Γνωρίστε την Kreta Rex House

Η σχολή Kreta Rex House λειτουργεί ως εκτροφείο, ξενώνας και εκπαιδευτήριο σκύλων, από το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό στην φροντίδα και την εκπαίδευση σκύλων, μελετώντας τη συμπεριφορά των σκύλων, κατανοώντας το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες τους, στοχεύει στη γρήγορη και αποτελεσματικότερη επίτευξη μιας σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο.

Εκτροφείο σκύλων

Το εκτροφείο σκύλων της Kreta Rex House είναι ένα επίσημο εκτροφείο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις χρόνων και την αγάπη μας για το σκύλο εκτρέφουμε Γερμανικά Ποιμενικά σκυλιά.

Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας νέο φίλο ανάμεσα στα υγιή κουτάβια άριστης μορφολογίας που εκτρέφουμε.

Φιλοξενία σκύλων

Η Kreta Rex House παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο ξενοδοχείο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης. που αναλαμβάνει την πλήρη φύλαξη σκύλων (φιλοξενία σκύλων). Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε συνεχώς από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που μας τα εμπιστεύονται συνεχώς, αποτελεί για εμάς το κίνητρο να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι επισκέπτες μας στον ξενώνα σκύλων λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και γίνονται μέλη της παρέας μας και κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Εκπαίδευση σκύλων

Η σωστή εκπαίδευση σκύλου ξεκινάει δεν είναι ζήτημα αυστηρότητας, κακομεταχείρισης, πίεσης ή εξάντλησης του ζώου ή του ιδιοκτήτη. Είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας, τεχνικής, υπομονής, επικοινωνίας και επαναλήψεων. Στην σχολή Kreta Rex House είμαστε σε θέση να ξεδιπλώσουμε το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του σκύλου σας σε όποιο επίπεδο ή κατεύθυνση επιθυμείτε (βασική υπακοή, καθήκοντα προστασίας - φύλαξη χώρου - σωματοφυλακή, sport σε όλα τα επίπεδα BH, IPO1, IPO2, IPO3, προετοιμασία για έκθεση μορφολογίας κ.α.).

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.kretarexhouse.gr