Εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων Target

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Από το 1970, η επιχείρηση Target ειδικεύεται στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχείων, εστιατορίων, catering) με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Τόσο η επιχείρηση όσο και το προσωπικό φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματικού χώρου, καινοτομώντας, συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες, διατηρώντας ποιότητα και αξιοπιστία στα προϊόντα της.

Μέσα από την ιστοσελίδα γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης σχετικά με το όραμα και τις αξίες της, του πλούσιου προϊοντικού της καταλόγου και σχετικές πληροφορίες με ότι διαθέτει για το απαιτητικό της κοινό.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία ΤΑRGET Aλέκος Παπαδάκις & Υιός Α.Ε δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Κρήτη από το 1970

Καταλαμβάνει σημαντικό κομμάτι της κρητικής αγοράς με αξιόλογα και μοναδικά προϊόντα. Η άριστη ποιότητα και το άψογο service σε συνδυασμό με τις απόλυτα ελεγχόμενες ανταγωνιστικές τιμές, 

δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανόδου της εταιρείας και καταξίωσης της στον χώρο.

Οι δραστηριότητες της Εταιρείας καλύπτουν όλη την περιοχή της Κρήτης, διατηρώντας συνεχή αποθέματα 22.000 κωδικών ικανών να καλύψουν άμεσα και γρήγορα τις απαιτήσεις των πελατών της.

Το 1993 επεκτάθηκε με κατάστημα και στην πόλη του Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση της αγοράς της δυτικής Κρήτης. Το 2003 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες νέες εγκαταστάσεις 800τμ στη Μάχης Κρήτης 78 στα Μυσσίρια.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Δείτε την εδώ: www.target-hp.gr