Δωμάτια μυστηρίου για μεγάλα παιδιά

Γράφει imonline.gr

Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, καλείται μία ομάδα φίλων να παραμείνει κεκλεισμένων των θυρών για 60 λεπτά, σ'ενα χώρο, απόλυτα διαμορφώμενο με το concept του μυστήρίου, να δράσει άμεσα στην επίλυση των γρίφων και να οδηγηθεί σε μία θριαμβευτική έξοδο!

Η imonline ανέλαβε την δημιουργία της ιστοσελίδας των Secret Rooms στην Δάφνη, διατηρώντας στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, τα δωμάτια και την θεματολογία των μυστηρίων, δυνατότητα κρατήσεων για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με βάσει ημερομηνίας, αριθμού ατόμων, οδηγίες για την εύκολη προσέλευση του κοινού.

Λίγα λόγια για τα secret-rooms...

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των Secret Rooms!

Από μικρά παιδιά μας άρεσαν τα παιχνίδια μυστηρίου και γρίφων. Ποιος από εμάς δεν έχει παίξει έστω μία φορά ένα adventure παιχνίδι σε υπολογιστή με γρίφους και puzzles 

ή σε κινητό κάποιο escape room game; 

και ποιός από εμάς δεν είχε σκεφτεί έστω μία φορά, να μπορούσε να ζήσει μια τέτοια εμπειρία στην πραγματικότητα και όχι μόνο μέσα απο μία οθόνη! Το πάθος μας για αυτά τα παιχνίδια, 

μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το Secret-Rooms!

Δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για να κάνουν τον παίκτη να ζήσει μια εμπειρία, όμοια με αυτή των adventure games αλλά πολύ διαφορετική από τα δωμάτια που υπάρχουν ήδη!

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Δείτε την εδώ: www.secret-rooms.gr