Διαμονή με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα από το Orion Eco Suites

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Το Orion Eco Suites είναι ένα οικολογικά σχεδιασμένο και ενεργειακά αυτόνομο κτήριο, που έχει να προσφέρει μία νέα εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία και κάνει την διαδικτυακή του παρουσία με την υπογραφή της imonline.

Λίγα λόγια για το κτήριο:

Ο Ωρίωνας είναι ένα κτίριο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εμπειρία φιλοξενίας με υψηλές προδιαγραφές αειφορίας. Είναι ενσωματωμένος στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής ακολουθώντας απλές γραμμές και γήινα χρώματα. 

Η τοποθεσία του είναι προνομιακή σε σχέση με την απόστασή του από το αεροδρόμιο (3χλμ.), από το κέντρο του Ηρακλείου (6χλμ.), από το λιμάνι του Ηρακλείου (6χλμ.) και από την Κνωσό (10χλμ.)

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Ωρίωνας παρέχει την άνεση της πολυτελούς φιλοξενίας σε συνδυασμό με την ολιστική φιλοσοφία της αειφορίας των κτηρίων. Συνδυάζει υψηλής τεχνολογίας παθητικά και ενεργητικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, καθιστώντας το ενεργειακά αυτόνομο έχοντας μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα ενώ ταυτόχρονα γίνεται πλήρης ανακύκλωση των οργανικών απορριμμάτων και των συσκευασιών με τη χρήση κάδων κομποστοποίησης και ανακύκλωσης. Το νερό ανακυκλώνεται μέσω οικολογικού καθαρισμού και χρησιμοποιείται για άρδευση του ελαιώνα (100 δέντρων) που περιλαμβάνεται στην ιδιοκτησία. Τα υλικά δόμησης είναι όλα πιστοποιημένα οικολογικά και ανακυκλώσιμα.

Με βάση τα παραπάνω, προσαρμόζουμε τη διαμονή σας στο συγκρότημα διαμερισμάτων Ωρίωνας, εκτός από μια εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης να συνδέεται με την πιο εξελιγμένη οικολογικά εμπειρία δίνοντάς σας το προνόμιο τις ημέρες διαμονής σας στον Ωρίωνα να μην επιβαρύνετε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες το περιβάλλον.

Οι σουίτες και τα διαμερίσματα είναι υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ενώ παρέχουν όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για να έχετε μια άνετη και πολυτελή διαμονή.

Το internet διατίθεται παντού και στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους ασύρματα αλλά και ενσύρματα.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα έχοντας συνδεθεί σε ένα προηγμένο γεωθερμικό σύστημα κλιματισμού. Διαθέτουν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ζεστό νερό χρήσης. Διαθέτουν safe, σίδερο ατμού και σιδερώστρα, καφετιέρα γαλλικού καφέ και βραστήρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, πλήρη σειρά πιάτων, μαχαιροπίρουνων, ποτηριών, κατσαρόλες, τηγάνια και πολλά αξεσουάρ κουζίνας. Επιπλέον, έχουν πλήρη εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα και εστίες καθώς και ψυγείο. Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο αλλά και στα σαλόνια των σουιτών.

Διατίθενται σουίτες και στούντιο με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

Κάποιες σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό εσωτερικό τζακούζι και άλλες που διαθέτουν ιδιωτική σάουνα.

Οι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν παιδική χαρά, χώρο BBQ με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, πισίνα θερμαινόμενη 65m2 καθώς και παιδική θερμαινόμενη 10m2. Επίσης υπάρχει και εξωτερικό τζακούζι θερμαινόμενο (4 ατόμων).

Διατίθεται δωρεάν χώρος Parking.

Πλυντήρια και στεγνωτήρια είναι επίσης διαθέσιμα στους επισκέπτες μας.Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.orionecosuites.com