Διακοπές με την Welcome Holidays!

Γράφει imonline.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Welcome Holidays υλοποιήθηκε με στόχο την ανάδειξη των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού και την παροχή όλων των κατάλληλων πληροφοριών στους μελλοντικούς επισκέπτες.

Λόγω της φύσης των υπηρεσιών που παρέχει η Welcome Holidays, η ιστοσελίδα βασίστηκε πάνω σε έναν σύγχρονο και ταυτόχρονα ελκυστικό σχεδιασμό που πείθει τον επισκέπτη να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου.

Ήταν απαραίτητη η προσαρμογή του κατάλληλου video στο design, του σωστού φωτογραφικού υλικού και των καλοκαιρινών χρωμάτων με τρόπο που θα κάνει την εταιρεία να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Μία αρκετά μεγάλη εταιρεία καθώς εκτείνεται σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά και προσφέρει απογραφές ξενοδοχείων και υπηρεσίες περισσότερων από 1500 ακινήτων σε Tour Operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και χονδρεμπόρους παγκοσμίως. Επομένως ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την Welcome Holidays βασίστηκε σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο σχέδιο ώστε να μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους παροτρύνει να επιλέξουν τις παροχές της εταιρείας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μία βραβευμένη ελληνική τουριστική επιχείρηση, Welcome Holidays!

Μια ανεξάρτητη, βραβευμένη ελληνική τουριστική επιχείρηση που αναγνωρίζει τη σημασία των ανθρώπων της και που το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον είναι το κλειδί για την πρόοδο και την ανάπτυξή της, καθώς εστιάζει στη δύναμη, στην ικανότητα και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων στο δίκτυό της. Έτσι και εμείς λειτουργήσαμε βασισμένοι στην συγκεκριμένη φιλοσοφία, ώστε να επιφέρουμε σημαντικά αποτελέσματα στον πελάτη μας.

Αφού δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη design, προσθέσαμε όλο το περιεχόμενο έτσι ώστε να υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες με τον πιο ελκυστικό τρόπο. Μάλιστα, ο ιστότοπος κατασκευάστηκε σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά) ώστε να στοχεύσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. 

Με την έδρα στην Κρήτη και συνδεδεμένα γραφεία στην Ελλάδα, η Welcome Holidays χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και συνεχίζει τις επενδύσεις σε πόρους και υποδομές. Γνωρίστε την καλύτερα εδώ:  www.welcomeholidays.gr