Ανανεώθηκε ο Γαλανόλευκος Φάρος

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Νέα ιστοσελίδα πλέον για τον Γαλανόλευκο Φάρο, με σκοπό την μετάβαση του σε πιο σύγχρονη εποχή διαδικτυακά.

Στηριγμένο στην ταχύτητητα και αξιοπιστία του imonline cms, η νέα ιστοσελίδα είναι mobile friendly και πλήρως responsive.

Λίγα λόγια για τον Γαλανόλευκο Φάρο:

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων «Γαλανόλευκος Φάρος» ιδρύθηκε το 2004, με αφορμή από την προσπάθεια της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας. 

Αν και επαρχιακός σύλλογος, αριθμεί πάνω από οκτώ χιλιάδες (8000) ενεργά μέλη από ολόκληρη την Ελλάδα (από τις 04/10/08 έγινε Πανελλήνιος σύλλογος) και ιδρύθηκε με σκοπό να βρίσκεται πάντα κοντά στις προσπάθειες διάκρισης της Εθνικής Ελλάδος σε οποιοδήποτε άθλημα.

Στην προσπάθεια μας να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, δημιουργήσαμε τον δικό μας δικτυακό τόπο. Με αφορμή τις μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας, ξεκινήσαμε με την φιλοδοξία να εμπλουτίζουμε σταδιακά το site, ώστε να είμαστε διαρκώς κοντά σας, σε όσους έχουν την ίδια λατρεία με εμάς για την εθνική μας ομάδα. Σας περιμένουμε όλους! 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή, αφού ήμασταν μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, ξεπεράστηκαν και όλοι πλέον οι αρμόδιοι μας γνωρίζουν και βοηθούν στην προμήθεια εισιτηρίων, αλλά και ευρύτερα της κάλυψης των όποιων αναγκών μας. 

Τους ευχαριστούμε όλους που υπάρχουμε για να τραγουδάμε για την Εθνική μας Ομάδα, όπως και τους αθλητές που έχουν δώσει ένα διαφορετικό νόημα στην ύπαρξή μας ως Συλλόγου. 

Αφορμή για την ίδρυσή μας αποτέλεσε η ανεπανάληπτη επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας και φυσικά η κατάκτηση του Euro 2004 την αλησμόνητη βραδιά της 4ης Ιουλίου του 2004. 

Αλλωστε, πριν ακόμη την ίδρυση του Συλλόγου μας, 160 Χανιώτες -νυν μέλη μας- έφυγαν με τσάρτερ από τα Χανιά και βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της Εθνικής μας στον ημιτελικό με την Τσεχία στο Πόρτο. Κάποιοι βέβαια ήταν υπερβολικά τυχεροί και παρακολούθησαν και τον τελικό (περίπου 50 φίλαθλοι), βλέποντας μέσα στο DA LUZ τον αρχηγό μας Θοδωρή Ζαγοράκη να σηκώνει τοκύπελλο που μας έχρηζε Πρωταθλητές Ευρώπης. 

Από τότε αποφασίσαμε πως εδώ στα Χανιά θα υπάρχει πάντοτε το σπίτι της Εθνικής Ελλάδος. Θα υπάρχει πάντα ένας σύλλογος που θα στέκεται δίπλα στις προσπάθειες που κάνουν οι Ελληνες αθλητές, όπου και αν αγωνίζονται, γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι η φωνή των Χανίων δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να τραγουδάει για τα εθνικά μας χρώματα. 

Και τώρα προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εξορμήσεις, όπου υπάρχει και παίζει η Ελλάδα.


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.galanolefkosfaros.gr