Ανανεωμένο το DigitalCrete.gr, ξανά κοντά σας

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Σας παρουσιάζουμε την πλήρως ανακατασκευασμένη ιστοσελίδα του DigitalCrete.gr, που πλέον αποτελεί ένα πλήρες ενημερωτικό website για όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Τα νέα χρώματα και ο μοντέρνος σχεδιασμός του DigitalCrete.gr, προσδίδουν στο website μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ τα λειτουργικά στοιχεία της διεπαφής αναδεικνύουν τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστηκά κατασκευής της ιστοσελίδας. Πλέον, η περιήγηση στο website γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη, αφού με το νέο imonline cms έχει βελτιωθεί σημαντικά η ταχύτητα προσπέλασης δεδομένων.

Στα νέα χαρακτηριστικά του DigitalCrete.gr συμπεριλαμβάνεται, η εφαρμογή του Timeline event, που βρίσκεται στο home page της ιστοσελίδας και στην οποία παρουσιάζονται οι εκδηλώσεις με χρονολογική σειρά. Έτσι να μπορεί ο επισκέπτης να ενημερώνεται, σε πραγματικό χρόνο για όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις, με την σειρά που πραγματοποιούνται, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει για την ημέρα και την ώρα της επόμενης εκδήλωσης.

Μέσα από τις διάφορες κατηγορίες εκδηλώσεων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, μπορεί κάποιος, εύκολα, να παρακολουθεί live όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο και την Κρήτη, ενώ παράλληλα μπορεί ενημερώνεται για τις κινηματογραφικές προβολές.

Δείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα εδώ: www.digitalcrete.gr