Ανακατασκευάστηκε η ιστοσελίδα crete.gr

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Αναβαθμίστηκε η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Κρητέλ ΑΕ με έδρα τη Γαλιά Ηρακλείου, η οποία εμπιστεύτηκε ξανά έπειτα από την πρώτη της ιστοσελίδα, την εταιρεία μας για την προβολή της στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Κρητέλ ΑΕ ζήτησε την ανανέωση της ιστοσελίδας της, καθώς και την αναβάθμιση των διαδικτυακών υπηρεσιών της. Σκοπός μας ήταν να προβάλουμε με πιο σύγχρονο τρόπο την εταιρεία, το εργοστάσιο και φυσικά τα προϊόντα της.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms στην τέταρτη του έκδοση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 σαν Ομόρρυθμη Εταιρεία από τους αδελφούς Καργάκη.

Στα πρώτα της βήματα στο χώρο διέθετε μια μονάδα παραγώγης ελαιολάδου  και  κύρια ασχολία της  ήταν η συλλογή και επεξεργασία παρθένων ελαιολάδων από την πλούσια ελαιοπαραγωγική περιοχή της Νότιας Κρήτης.

Το 1995 η εταιρεία περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς  μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία και με τη χρήση αξιόλογων επενδύσεων αποκτάει επιπλέον δυο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και δημιουργεί πλέον το δικό της σύγχρονο ελαιουργείο.

Δυο χρόνια αργότερα και έχοντας στόχο την συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των δυνατοτήτων της επεκτείνεται στο τομέα της τυποποίησης και αποκτά την πρώτη της μονάδα τυποποίησης, συσκευασίας και φύλαξης ελαιολάδου.

Το 2003 η εταιρία εκσυγχρονίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου καθώς επίσης αυξάνει και τις δυνατότητες φύλαξης και αποθήκευσης ελαιολάδου. Αποκτά έτσι τη δυνατότητα εποπτείας ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής ελαιολάδου από την επεξεργασία της ελιάς έως και το τελικό στάδιο της τυποποίησης.

Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται γίνονται σε απόλυτα  οικολογικές εγκαταστάσεις, κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής, με υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή.

Διαβάστε περισσότερα για το imonline cms εδώ και δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ: www.cretel.gr.