Ανακαλύψτε κάθε άκρη του νησιού με Xenia Cars

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

H εταιρία Xenia Cars, μία εταιρία με έδρα το Ηράκλειο που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, επέλεξε την ομάδα της imonline για την διαδικτυακή της παρουσία.

Λίγα λόγια για την Xenia Cars

Η εταιρεία xeniacars δραστηριοποιείτε στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου από το 2015. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει μια συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη της που ξεπερνά τα συνήθη δεδομένα. Η συνέπεια, η ποιότητα και η αμεσότητα είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. 

Ο στόχος της είναι να δημιουργήσει την σιγουριά στον πελάτη της αναφορικά με το ότι θα παραδώσει αυτό που υπόσχεται κάτω από όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις αλλά και ότι θα βρίσκεται δίπλα του σε 24ωρη βάση σε περίπτωση που εκείνος την χρειαστεί. Η δέσμευση της αυτή, την κάνει ήδη να χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο διευρυμένο πελατολόγιο της.

Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείτε από συνολικά 35 αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση τόσο στο λειτουργικό όσο και στο αισθητικό κομμάτι τους. Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που ζητούν μια σύγχρονή λύση για να καλύψουν τις ανάγκες μεταφοράς και μετακίνησης τους σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και εξυπηρετούμε όλους τους νομούς του νησιού μας, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε από κοινού την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.xeniacars.com