Αναδόμηση πλέον στο διαδίκτυο

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Η εταιρεία Αναδόμηση εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την προβολή της επιχείρησης της στο διαδίκτυο, η οποία δραστηροποιείται στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών αλουμινίου, κουφωμάτων και σιδηροκατασκευών.

Μέσα από την ιστοσελίδα, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

  • τις υπηρεσίες
  • τα προϊόντα
  • το πελατολόγιο
  • το service

και άλλα.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίζεται σε minimal καθαρές γραμμές, και ορθό συντονισμό ως προς την προβολή της θεματολογίας των κατηγορίων της.

Στηριζόμενοι στις βασικές αρχές της χρηστικότητας και προσβασιμότητας, η ιστοσελίδα παραμένει ως ένα χρηστικό εργαλείο ενημέρωσης προς τον χρήστη σχετικά με την αξιοπιστία της επιχείρησης και το κατασκευαστικό της έργο.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Αναδόμηση είναι μια επιχείρηση εξειδικευμένη στην εφαρμογή αρχιτεκτονικών συστημάτων υψηλής ποιότητας. Είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία. Με άριστη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία 50 ετών στο κούφωμα και στις ειδικές κατασκευές. Η οικογένεια Ανδρουλάκη τα τελευταία 50 χρόνια έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη του κλάδου, τόσο με πολυετή συμμετοχή σε ηγετικές θέσεις στα κορυφαία θεσμικά όργανα του κλάδου Πανελλαδικά, όπως την δημιουργία κα την ίδρυση τεχνικής σχολής τεχνιτών αλουμινίου και σιδήρου, όσο και με την εισαγωγή καινοτομιών στον κλάδο, ώντας οι πρώτοι κατασκευαστές πάνελ Πανελλαδικά και η πρωτή εταιρία στην Κρήτη που εφάρμοσε το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. 

Η Αναδόμηση αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών που συνδεόνται με δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, όραμα και επαγγελματισμό. Στελεχομένη από μηχανικούς, οικονομολόγους, πωλητές, τεχνίτες και βοηθούς, προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία.  Στόχος είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να επιτύχει την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Η αγάπη μας για την εργασία μας και τις κατασκευές μας, μεταφράζεται για τον πελάτη σε υψηλό επίπεδο αποτελέσματος και σεβασμός στην επένδυση σας. Η πρόοδος, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι οι αρχές στις οποίες χτίζουμε και επενδύουμε.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Δείτε την εδώ: www.ana-domisi.com.