Η imonline στην Grecka Panorama 3 και 4 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Εκθέσεις

Η Grecka Panorama είναι μία διεθνής έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της, που διοργανώνεται για δεύτερο έτος στην Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Πραγματοποιείται φέτος για 2η συνεχή χρονιά, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, και έχει στόχο να παρουσιάσει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών, καταλυμάτων, προορισμών και εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Μεγάλες προσφορές σε πακέτα διαμονών και καταλύματα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία, αλλά και πολλαπλές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί/ κληρώσεις για το κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα με την GRECKA PANORAMA και στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά στην Πολωνία παρουσιάζεται η GREEK FOOD SHOW – μία αποκλειστική διοργάνωση για τα Ελληνικά προϊόντα και την υψηλή γαστρονομική παράδοση που διακρίνει την χώρα μας.

Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων μέσα από γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές αλλά και πωλητήρια παραδοσιακών προϊόντων σε τιμές διαθέσιμες μόνο τις ημέρες της έκθεσης.

Και οι 2 διοργανώσεις φέρνουν το αυθεντικό ελληνικό στοιχείο και την πηγαία φιλόξενη ελληνική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Πολωνίας, για την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της ελληνικής διατροφής.