Η imonline στην Graphica Expo 2019

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης
Κατηγορία Εκθέσεις

Η εταιρεία μας είχε την χαρά να βρεθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας 22-24 Φεβρουαρίου στην μεγαλύτερη έκθεση γραφικών τεχνών στην χώρα μας.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Με 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η GRAPHICA EXPO αποτελεί την μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση Γραφικών Τεχνών στη Ελλάδα.

Κύριος στόχος της GRAPHICA EXPO είναι η ανάδειξη της τεχνολογικής εξέλιξης τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων παραγωγής και υλικών όσο και σε επίπεδο λογισμικού.

Η εξέλιξη του κλάδου των Γραφικών Τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, επέτρεψε στη έκθεση να μεταλλάσσεται, χρόνο με το χρόνο, και να ενσωματώνει ολοένα και περισσότερους τομείς της έντυπης και οπτικής επικοινωνίας.

Η επικείμενη 16η Διοργάνωση της GRAPHICA EXPO 2019 στις 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να συγκεντρώσει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Έντυπης και Οπτικής Επικοινωνίας σε μία μεγαλειώδη εκθεσιακή εκδήλωση.

Για ακόμη μία χρονιά, στο MEC Παιανίας θα εκτεθούν τα προϊόντα, τα υλικά και οι υπηρεσίες από όλους τους τομείς των Γραφικών Τεχνών όπως:

Εκτύπωση Εντύπων & Αντικειμένων

Ετικέτα

Επιγραφή & Σήμανση

Χάρτινη Συσκευασία & Κυτιοποιία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης του 2017, όπου σημειώθηκε αυξημένη προσέλευση επισκεπτών και παράλληλα υπήρξε μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων που κάλυπταν κάθε επαγγελματική ανάγκη, η έκθεση GRAPHICA EXPO 2019 καθιερώνεται πλέον ως το σημαντικότερο επαγγελματικό εκθεσιακό γεγονός των Γραφικών Τεχνών στη χώρα μας.

Η imonline στην Graphica Expo 2019