Η imonline στην Expo Creta 2014

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Εκθέσεις

12 με 17 Σεπτεμβρίου 2014 διοργανώνεται στο Ηράκλειο Κρήτης η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών του νησιού μας, η έκθεση EXPO CRETA!

Η EXPO CRETA είναι η νέα εποχή στις εκθέσεις, εκθεση, Γιορτή Μπύρας, Συναυλίες με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, Επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με ιδρύματα της Κρήτης, αφιέρωμα στο παιδί και την οικογένεια, μαγειρικές, 4x4 Extreme Jeep Show, Test Drive σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων και για πρώτη φορά ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Motocross & BMX Show σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση αποτελείτε από: Τρόφιμα Ποτά, Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Κατοικία - Δόμηση, Αυτοκίνητο - Μοτοσικλέτα - Αξεσουάρ, Οικογένεια – Παιδί & Εκπαίδευση - Γυναικεία Ομορφιά, Ελεύθερος Χρόνος - Κατοικίδια, Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, Γεωργία - Κτηνοτροφία - Νέες Καλλιέργειες.

Όλη η επιχειρηματικότητα της Κρήτης συγκεντρώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και κάθε κλάδος είναι μια αυτόνομη έκθεση.

Η imonline θα βρίσκεται στην έκθεση και σας περιμένει να συζητήσετε τις ανάγκες της δικής σας ιστοσελίδας.

Ελάτε να γνωρίσετε το imonline cms και το onomataki.gr, το οικονομικότερο Ελληνικό domain name της αγοράς!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!