Συνδρομές σε Instagram Creators

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Blog

Αρκετά συχνά το instagram μπαίνει στις συζητήσεις όλων μας για τις αλλαγές που κάνει. Από τις οποίες κάποιοι γίνονται Fans και κάποιοι άλλοι Haters και υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που μένουν απαθείς στις διάφορες αλλαγές που γίνονται και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να τους επηρεάσει.

Μία ακόμη αλλαγή που έκανε το instagram ή καλύτερα θα το χαρακτήριζα προσθήκη του instagram είναι η συνδρομή που έχει ξεκινήσει εδώ και κάτι μήνες. Πιο συγκεκριμένα συνδρομές σε instagram creators και influencers.

Για όσους το ακούνε πρώτη φορά, με την συνδρομή αυτή μπορούμε πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο το επιλέγει ο ίδιος ο creator ανάμεσα στα ποσά των $0,99 και $99,99, να έχουμε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο που ανεβάζει ο χρήστης μόνο για τους συνδρομητές του. Όσοι πληρώνουν θα αποκτήσουν δίπλα στο όνομά τους ένα μωβ σύμβολο που θα σηματοδοτεί στους creator/influencer για το ποιοί είναι οι συνδρομητές τους.

Μαθαίνοντας για την καινούργια προσθήκη του instagram προσωπικά μου θύμισε κάτι το οποίο υπάρχει ήδη στο εφαρμογή, τους Στενούς Φίλους. Μόνο που η διαφορά εκεί είναι κυρίως ότι δεν είναι επί πληρωμή και επίσης ότι ο ίδιος ο creator/influence επιλέγει ποιους θα βάλει και όχι οι followers τους.

Μπορείτε να το βρείτε πηγαίνοντας στο προφίλ σας και να πατήσετε στους ακόλουθους σας. Παραδίπλα, σας έχει ακόμη μία επιλογή ‘Συνδρομητές’ εκεί μπορείτε να βρείτε τους creators που έχουν δημιουργήσει τον λογαριασμό για να δέχονται συνδρομές και έπειτα να μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις που κάνουν για εσάς πληρώνοντας το ποσό που οι ίδιοι έχουν ορίσει.

Ο Ηead του Instagram Adam Mosseri συγκεκριμένα είπε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους influencers και τους creators να έχουν προβλέψιμο εισόδημα και η Co-Head προϊόντος του Instagram Ashley Yuki ανέφερε ότι δεν θα περικόψει τα έσοδα από τις συνδρομές των influencers «τουλάχιστον μέχρι το 2023».

Όπως ανέφερα και στην πρώτη πρώτη πρόταση, υπάρχουν Fans, Haters και κάποιοι απαθείς για τις καινούριες προσθήκες του instagram, εσείς σε ποιά κατηγορία βρίσκεστε;