Η ταχύτητα του διαδικτύου στις μέρες μας

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Blog

Η χθεσινή είδηση που ήρθε από το Κάστρο Μπαλμόραλ μας έκανε να αντιληφθούμε για μια ακόμα φορά την δύναμη που έχουν το internet και τα social media στην εποχή μας.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχε φτάσει η είδηση σε όλο το πλανήτη, ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δε βρίσκεται πλέον στην ζωή, σίγουρα κάτι που λίγο πολύ μας σόκαρε όλους και σήμαινε το τέλος μιας εποχής. Αμέσως μετά από την θάνατο της, ήρθαν στην επιφάνεια πολλά ερωτήματα όπως το ποιος θα είναι ο διάδοχος του θρόνου, τι προβλέπει το πρωτόκολλο κλπ. Είναι από τα ερωτήματα που ίσως να έχουν τα περισσότερα χτυπήματα στο internet τις τελευταίες ώρες, αλλά ακόμα και αμέτρητες άλλες ερωτήσεις που μπορεί να έχει πραγματοποιήσει καθένας από εμάς.

Μπορούμε άνετα να πάρουμε πλέον απαντήσεις σε όλα αυτά αλλά και να αναζητήσουμε ακόμα περισσότερα γρήγορα και εύκολα. Μέσω του διαδικτύου είδαμε πολλούς διάσημους αλλά και απλούς καθημερινούς ανθρώπους να στέλνουν μηνύματα αγάπης και τα συλλυπητήρια τους, κάτι τόσο χρονοβόρο τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε εικόνα από τα χτεσινά Google Trends και δείτε το μέγεθος της αλλαγής και των τάσεων στην αναζήτηση:

Γράφει η Σωτηρία Τζανή