Φωτογραφίες

Η imonline στην 9η διαπεριφερειακή συνάντηση BRANDTour - Interreg Europe στην Φλωρεντία (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας βρέθηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας την προηγούμενη εβδομάδα για την 9η διαπεριφερειακή συνάντηση ανταλλαγής καλών πρακτικών του Ευρωπαϊκού έργου BRANDTour - Interreg Europe, Οικοδομώντας Περιφερειακές Δράσεις για Νέα ανάπτυξη του Τουρισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στο μνημείο του Firefox στο San Francisco (update 2019) (Φωτογραφίες)

Όντας προγραμματιστές για τόσα πολλά χρόνια και λάτρεις του διαδικτύου, έχουμε ζήσει την γέννηση και την εξέλιξη του Mozilla Firefox σε κάθε του βήμα. Για να ευχαριστήσει ο Firefox λοιπόν τα 4536 πρόσωπα που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε,

Δείτε τις φωτογραφίες

Επίσημο test drive από την imonline στο The Underworld (Φωτογραφίες)

Μετά τα test drive που πραγματοποιήσαμε στο Escape Atlantis και στον Δούρειο Ίππο - laser maze, στο Labyrinth Park, έτσι και φέτος η ομάδα μας εγκαινίασε τη νέα φαντασμαγορική attraction, τον Mirror Maze με θέμα το The Underworld. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στο διεθνές συνέδριο Enter 2019 στην Κύπρο (Φωτογραφίες)

Η imonline βρέθηκε στο διεθνές συνέδριο eTourism ENTER2019 στη Λευκωσία, το 26ο ετήσιο συνέδριο ENTER (διοργάνωση IFITT), όπου με μεγάλη μας χαρά παρουσιάσαμε τις ιδέες μας και πιο συγκεκριμένα το: We know that content is king, στο παγκόσμιο φόρουμ των τε

Δείτε τις φωτογραφίες

Η παρουσίαση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Εργοτέλης (Φωτογραφίες)

Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου σταδίου το απόγευμα της Παρασκευής (26/10), πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, των χορηγών αλλά και της νέας επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Εργοτέλης. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Εκδήλωση παρουσίασης της ιστοσελίδας Ένωσης Δημάρχων Κρήτης (Φωτογραφίες)

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης (ΕΝ.ΔΗ.Κ.), διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση με καλεσμένους τους Δήμαρχους του νησιού μας καθώς και δημοσιογράφους την 29η Σεπτεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Γλάρος (εστιατόριο Βεράντα) στη Χερσόνησο. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στην έκθεση Drones, is the sky the limit? στην Νέα Υόρκη (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας επισκέφθηκε την έκθεση Drones, is the sky the limit? η οποία βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Μέσα από την έκθεση ανακαλύπτουμε την ιστορία της τεχνολογίας των drone, από τις πρώτες ανώνυμες πτητικές μηχανές μέχρι τα προηγμένα συστήματα του 21ου α

Δείτε τις φωτογραφίες

Το Μουσείο Καζαντζάκη επανασυστήνεται διαδικτυακά (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας επωμίστηκε με μεγάλη τιμή και ευθύνη την δημιουργία της ιστοσελίδας του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, ένα από τα σπουδαιότερα και σημαντικότερα μουσεία του τόπου μας, με στόχο και σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου έργου του ιδρύματος προς τιμή το

Δείτε τις φωτογραφίες

Επίσημο test drive από την imonline στον Δούρειο Ίππο (Φωτογραφίες)

Έπειτα το περυσινό test drive που πραγματοποιήσαμε στο Escape Atlantis, στο Labyrinth Park, έτσι και φέτος η ομάδα μας εγκαινίασε τη νέα φαντασμαγορική attraction, τον laser λαβύρινθο μέσα στον Δούρειο Ίππο στην Χερσόνησο! (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Google I/O Extended στο Ηράκλειο (Φωτογραφίες)

Σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, στον αίθριο χώρο του Πολύκεντρου του δήμου Ηρακλείου, παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση από τη Καλιφόρνια μαζί με εκατομμύρια κόσμο από όλη τη γη, την παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών προϊόντων της Google π

Δείτε τις φωτογραφίες

Επίσημο test drive στο Escape Atlantis (Φωτογραφίες)

Μέσα από τη πολυετή συνεργασία και τη σχέση εμπιστοσύνης που συνδέει την imonline με το Labyrinth Park, το θεματικό πάρκο στην Χερσόνησο, μας έγινε η τιμή να είμαστε η πρώτη ομάδα που δοκίμασε τη νέα ατραξιόν, Escape Atlantis. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Σεμινάριο Social Media Marketing στο Google DevFest 2015 (Φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και με περισσότερους από 150 ακροατές που συμμετείχαν ενεργά, το Social Media Marketing σεμινάριο της εταιρείας μας στο Google DevFest στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, δείτε φωτογραφίες. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

H imonline στην έκθεση: Τρόφιμα - Ποτά στο ΔΕΚΚ 20-22 Μαρτίου 2015 (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση της Alfa Expo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Παρουσίαση της ιστοσελίδας ΠΑΕ Εργοτέλης (Φωτογραφίες)

Στο Lato Boutique Hotel, στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων παιχτών, του προπονητή και της νέας φανέλας της ΠΑΕ, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης στα ΜΜΕ. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Βράβευση της εταιρείας μας από τον Γαλανόλευκο Φάρο (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, με τα Βραβεία Εθνικής Ελλάδος 2014 όπου και βραβεύτηκε η εταιρεία για την ιστοσελίδα του συλλόγου. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στο μνημείο του Firefox στο San Francisco (Φωτογραφίες)

Όντας προγραμματιστές για τόσα πολλά χρόνια και λάτρεις του διαδικτύου, έχουμε ζήσει την γέννηση και την εξέλιξη του Mozilla Firefox σε κάθε του βήμα. Για να ευχαριστήσει ο Firefox λοιπόν τα 4536 πρόσωπα που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε (

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στο 6ο διεθνές συνέδριο TLDCON 2013 (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας έλαβε μέρος στο 6ο διεθνές συνέδριο TLDCON 2013 που έλαβε χώρα 11 με 13 Σεπτεμβρίου στο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο, ένα συνέδριο με κυρίως αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε κορυφαίους καταχωρητές από διαφορετικά ccTLDs για θέματ

Δείτε τις φωτογραφίες

6 χρόνια imonline! (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας την εβδομάδα που μας πέρασε έκλεισε έξι χρόνια ζωής, έτσι θελήσαμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας για ένα μίνι πάρτι γενεθλίων! (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Πρωτότυπη κατασκευή μηχανισμού ξιφασκίας (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια ακόμα Πανελλαδική πρωτοτυπία! Η πρώτη χειροποίητη κατασκευή μέτρησης βαθμολογίας αγώνων ξιφασκίας, χορηγία στον Αθλητικό Όμιλο Θησέα Ηρακλείου. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Η imonline στο Annual Digital Dialogue 2011 (Φωτογραφίες)

Βρεθήκαμε στην Αθήνα την Τετάρτη για το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο της Microsoft που έκανε φέτος πρεμιέρα στο πανέμορφο κέντρο πολιτισμού: Ελληνικός Κόσμος και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp - Creta 2011 (Φωτογραφίες)

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp Creta 2011 που διοργανώνεται από την Milan 4-16 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα παιδικό πρωτάθλημα του Δήμου Ηρακλείου. (

Δείτε τις φωτογραφίες

2ο Διεθνές συνέδριο UEPS (Φωτογραφίες)

Εικόνες από το 2ο Ευρωπαϊκό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικών Συντακτών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών, στην Κρήτη. (Φωτογραφίες)

Δείτε τις φωτογραφίες

Researchers' Night 2007 (Φωτογραφίες)

Δείτε εικόνες από την βραδιά Ερευνητή το 2007 στο Ηράκλειο, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην έρευνα και τους ερευνητές, με σκοπό την ανάδειξη του επιστημονικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί ο ερευνητής, δίνοντας έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά του. (Φωτογραφ

Δείτε τις φωτογραφίες