Άλμπουμ

Η imonline στο 5ο International Photo Festival στα Χανιά (Φωτογραφίες)

Βρεθήκαμε ξανά στην έκθεση φωτογραφίας στα Χανιά, 5ο Chania International Photo Festival, το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δείτε τις εικόνες.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Εθελοντικός καθαρισμός δημοτικής παραλίας Καρτερού ΑΚΤΗ (Φωτογραφίες)

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας λάβαμε την πρωτοβουλία να καθαρίσουμε εθελοντικά με την ομάδα την δημοτική παραλία Καρτερού ΑΚΤΗ, σε συνεργασία με την Πολυμετοχική Δημοτική Α.Ε. Πολιτισμού Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου ΔΕΠΑΝΑΛ και την

Δευτέρα 09 Μαΐου 2022

H imonline στη Photovision 2022 (Φωτογραφίες)

Στελέχη της εταιρείας μας παρευρέθηκαν στην κορυφαία έκθεση φωτογραφίας πανελλαδικά, όπου έλαβε χώρα στο κλειστό του Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) το περασμένο τριήμερο, 8 με 10 Απριλίου. Δείτε φωτογραφίες.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Innobatics meets imonline

Η ομάδα της imonline παρακολούθησε το σεμινάριο “Towards your Best Professional Self” της ομάδας innobatics. (Φωτογραφίες)

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η imonline στην HO.RE.CA. 2022 (Φωτογραφίες)

Η imonline, έδωσε ξανά το παρών, όπως κάθε χρόνο, στην HO.RE.CA. 2022, την μεγαλύτερη έκθεση της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 11-14 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Φωτογραφίες).

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

WeThrive meets imonline (Φωτογραφίες)

Η ομάδα της imonline συνάντησε την WeThrive και ολοκλήρωσαν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Ευχαριστούμε την Χρυσούλα Σμπιράκη και τον Σπύρο Ζύλη που μας παρουσίασαν το σεμινάριο αυτοβελτίωσης (Φωτογραφίες).

Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022

Google and Travel: Looking Past the Pandemic (Φωτογραφίες)

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της επίσκεψης μας στο Λονδίνο για την έκθεση World Travel Market 2021, παρακολούθησε το Google and Travel: Looking Past the Pandemic. (Φωτογραφίες)

Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021

Η imonline στο World Travel Market 2021 (Φωτογραφίες)

Μετά την περυσινή ακύρωση της μεγαλύτερης έκθεσης παγκοσμίως λόγων του Covid-19, επιστρέψαμε φέτος δυναμικά στο Λονδίνο και στο World Travel Market 2021. (Φωτογραφίες)

Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο: Η Τέχνη του Instagram (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο που πραγματοποίησε η εταιρεία μας, μαζί με την Τζάνη Μαρία σε συνεργασία με την Creta Beauty Expo, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. (Φωτογραφίες)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

14 χρόνια imonline (Φωτογραφίες)

Μέρα γιορτής για την εταιρεία, 14 χρόνια ζωής και συνεχίζουμε δυναμικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αγαπημένο C-repeat στο Talos Plaza για την υπέροχη φιλοξενία (Φωτογραφίες).

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021