Κατασκευή ιστοσελίδας

Ανανεωμένο το DigitalCrete.gr, ξανά κοντά σας!

Σας παρουσιάζουμε την πλήρως ανακατασκευασμένη ιστοσελίδα του DigitalCrete.gr, που πλέον αποτελεί ένα πλήρες ενημερωτικό website για όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την νέα ιστοσελίδα της ΑΕΛΙΑ

Σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο website της ΑΕΛΙΑ, μιας εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντολογικές μελέτες και παροχή υπηρεσιών σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιώτες σχετικά με διάφορα περιβαλλοντικά προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε το νέο Travelid.gr

Στο διαδίκτυο βρίσκεται πλέον η ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου Travel ID, με έδρα στο Ηράκλειο, που αποτελεί ένα πλήρες σύστημα κρατήσεων στα δημοφιλέστερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία και βίλες.

Διαβάστε περισσότερα

Με νέα μορφή το CretePlus.gr στο διαδίκτυο

Η εταιρία μας σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο και καθολικά ανανεωμένο Creteplus.gr. Με νέο σύγχρονο design, καινούρια χαρακτηριστικά και πρωτοπόρες εφαρμογές, το νέο website του Crete Plus, ξεφεύγει από τα στερεότυπα που έχουμε συνηθίσει στο χώρο της ειδησεογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την Γεωτέχνη

Δημοσιεύθηκε σήμερα η ιστοσελίδα της εταιρείας Γεωτέχνη ΙΚΕ με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, μια εταιρεία που θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από φυτά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είδη κήπου, πήλινα, γλάστρες, εργαλεία κήπου και διακοσμητικά.κατασκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε το ανανεωμένο Talos Plaza

Ανανεώθηκε με νέα ιστοσελίδα το Talos Plaza από σήμερα στο διαδίκτυο. Στηριγμένο στην ταχύτητα και ασφάλεια του imonline cms, δείτε περισσότερα για το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακατασκευάστηκε το GreekTickets.gr

Το Greektickets.gr είναι μια ιστοσελίδα που θα εξυπηρετήσει στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού μας και της υπόλοιπης Ελλάδας και μέσω της ανακατασκευής του είναι διαθέσιμη η καθημερινή ενημέρωση του blog καθώς και κρατήσεις ξενοδοχείων ανά τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακατασκευάστηκε η ιστοσελίδα της Grelia

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το lifting της ιστοσελίδας της εταιρείας Grelia με έδρα το Ηράκλειο. Στηριγμένο στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms περιηγηθείτε στις σελίδες της και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την Cretensia

Το διαδικτυακό της περιβάλλον θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε το όραμά της, τις εμπνεύσεις της, τα προϊόντα της και γενικότερα ποιά είναι η φιλοσοφία της απέναντι στα φυσικά προϊόντα της Ελληνικής γης (ιδιαίτερα της Κρητικής).

Διαβάστε περισσότερα

Iron Maiden the Greek FC is back

Το επίσημο fan club του ροκ συγκροτήματος από την Αγγλία ξαναζεί μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα! Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην πλήρως ανανεωμένη έκδοση του.

Διαβάστε περισσότερα

Κρητική διατροφή με προϊόντα Creterra

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα, τη μεσογειακή διατροφή και τρόπο ζωής, την υγεία και τη διατροφή και μια ποικιλία από λαχταριστές συνταγές που μπορούν να φτιαχτούν χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώθηκε ο Γαλανόλευκος Φάρος

Τέσσερα χρόνια μετά ο Γαλανόλευκος Φάρος ανανεώνει την ιστοσελίδα του ξανά με την εταιρεία μας με σκοπό την ταχύτερη και ποιοτικότερη προβολή του περιεχομένου του. Λίγες ημέρες μόλις πριν την αναχώρηση του συλλόγου για το Euro 2012.

Διαβάστε περισσότερα

Interior Creation με τον Αλέξανδρο Σαββάκη

Το γραφείο της εταιρείας παρέχει υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης, κατασκευής σε έργα Εσωτερικής - Εξωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης σε νεόδμητες και υφιστάμενες μονοκατοικίες και διαμερίσματα υψηλών απαιτήσεων, καθώς σε επαγγελματικούς χώρους, όπως εμπορικά καταστήματα, εκθεσιακά περίπτερα, γραφεία, και σε Δημόσια Έργα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα

It is all about the music

Ήρθε το Metal Database, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην "σκληρή" μουσική, με σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες της για τα αγαπημένα τραγούδια των συντακτών της.

Διαβάστε περισσότερα

Chania Rock Festival, let the rock begin!

Η επίσημη ιστοσελίδα του μεγαλύτερου rock / metal φεστιβάλ στην ιστορία του νησιού μας, έχει πλέον νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα, όπως επίσης και το timeline των φεστιβάλ που φέτος κλείνει δέκα χρόνια ζωής!

Διαβάστε περισσότερα

Maiden Live again

Νέα μορφή έχει από σήμερα η ιστοσελίδα Maiden Live, με σκοπό να παρουσιάζει αναλυτικές πληροφορίες των συναυλιών του γνωστού ροκ συγκροτήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ma.Ster.team Ανανέωση

Ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε η ιστοσελίδα για ένα από τα ποιοτικότερα κομμωτήρια του Ηρακλείου. Ma.Ster.team Ανανέωση. Κλείστε τώρα ραντεβού στο νέο σας κομμωτήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακατασκευάστηκε η ιστοσελίδα Less Rain

Η ιστοσελίδα του κτηματομεσιτικού γραφείου Less Rain ανακατασκευάστηκε καθολικά με νέο design και προγραμματισμό ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των επισκεπτών. Επιπλέον εμπλουτίστηκε με μερικές επιπρόσθετες λειτουργίες.

Διαβάστε περισσότερα

Το thisisCrete.gr στον αέρα!

Το "thisisCrete" αποτελεί μια νέα τουριστική υπηρεσία της εταιρείας μας. Προσφέρει στον επισκέπτη προβολή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, από όλη την Κρήτη με σκοπό την ανάδειξη του πανέμορφου νησιού μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας μας

Καλώς ήρθατε στην τρίτη έκδοση της εταιρικής μας ιστοσελίδας. Πιστεύουμε ότι το lifting θα βελτιώσει την εικόνα μας και θα κάνει την πλοήγηση σας πιο εύκολη και κατανοητή. Μπορείτε με το μενού επάνω να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας μας.

Διαβάστε περισσότερα