Η Google επιτρέπει το back up στο Google+

scroll

Η Google επιτρέπει το back up στο Google+

Γράφει ο/η Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Google Plus

Η Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Google+ να κρατήσουν back up από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και μοιράζονται με τους άλλους χρήστες.

Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσω κοινωνικής δικτύωσης θα παρατηρήσουν ότι, κάτω από το κουμπί "Upload photos" εμφανίζεται ένα παράθυρο-διαλόγου, που εξηγεί στον εκάστοτε χρήστη ότι το λογισμικό θα αποθηκεύσει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο Google+. Ύστερα, θα πρέπει κάποιος να επισημάνει τις φωτογραφίες τους ως ιδιωτικές ή να επιλέξει να τις μοιραστεί.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιεί το Chrome για να αποκτήσει πρόσβαση στο Google+ Photos και να δει το μήνυμα, αρκεί να κάνει κλικ στο εικονίδιο "Φωτογραφίες".